ΕΣΥ ΠΟΣΟ ΣΥΧΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣ; SMILEWORKS

Αλήθεια, πόσες φορές χαμογελάς την ημέρα; Σε ποιες περιστάσεις;
Τι είναι αυτό που σχηματίζει το χαμόγελο στα χείλη σου;
Από μικρή ήμουν χαμογελαστό παιδί. Είχα πάντα ένα ειρωνικό χαμόγελο στα χείλη. :p Χα! Μεγαλώνοντας προς την εφηβεία, διαπίστωσα ότι όταν χαμογελούσα, ένιωθα περισσότερη αυτοπεποίθηση και έβλεπα τον εαυτό μου πιο όμορφο και μάντεψε! Έτσι ακριβώς άρχισαν να με βλέπουν και οι άλλοι. Από τότε, προσφέρω απλόχερα χαμόγελα γύρω μου είτε από χαρά και ευχαρίστηση είτε με ένα τσικ ειρωνείας όταν θυμώνω και το απαιτεί η περίπτωση. Ειδικά όταν αγχώνομαι, τότε είναι που χαμογελάω περισσότερο. Θυμάμαι στο πρώτο μου σοβαρό interview για εργασία γύρω στα 18, φεύγοντας, αυτό που θυμάμαι από τον υπεύθυνο είναι ότι έκανε κοπλιμέντο για το χαμογελό μου. It was a success! 
Και αν δεν σε έπεισα ακόμη να χαμογελάς περισσότερο, ειδικά με όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας και ο κόσμος καμιά φορά δείχνει λίγο περισσότερο τρομακτικός από όσο θα έπρεπε, θα σου πω τα εξής:
*Το χαμόγελο Μειώνει το στρες. 
*Χαλαρώνει τους καρδιακούς παλμούς και βοηθά την καρδιά να δουλεύει ευκολότερα, με αποτέλεσμα οι άνθρωποι που χαμογελούν συχνά, αντιμετωπίζουν λιγότερους κινδύνους για καρδιακές παθήσεις. 
*Σε κάνει να δείχνεις πιο έμπιστη. 
*Ενισχύει το ανοσοποιητικό σου. 
*Είναι ο καλύτερος τρόπος για να σπάσεις την αμηχανία του πρώτου ραντεβού. 
Και μιας και το χαμόγελό σου είναι το πιο σημαντικό “εργαλείο” σου, οφείλεις να το φροντίζεις σωστά, ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο λαμπερό και να λάμπεις σαν διαμαντάκι ανάμεσα στους μουντούς ανθρώπους! Ένα λευκό χαμόγελο, είναι το άλφα και το ωμέγα στην εμφάνισή σου και η περιποίησή του πρέπει να ενταχθεί στην beauty ρουτίνα σου! Τα τρία διαμαντάκια Smileworks στα πιο hot σημεία των Αθηνών, είναι εδώ για να φροντίσουν το χαμόγελό σου επαγγελματικά και οικονομικά. Σε κομβικά σημεία στην Αθήνα (Κολωνάκι, Κηφισιά και Μελίσσια), δεν υπάρχει περίπτωση να μη βρεις αυτό που σε βολεύει περισσότερο. Εγώ επισκέφθηκα το κατάστημα του Κολωνακίου, φόρεσα τα groovy γυαλιά και ακουστικά που μου παρείχαν, άραξα στην στρογγυλή χουχουλιάρικη πολυθρόνα και έκανα την Superior θεραπεία μου! Σε λιγότερο από μια ώρα, είχα το νέο μου χαμόγελο! 
Συνήθως, μια απλή λεύκανση, θεωρούνταν απαγορευτική για κάποιους λόγω του κόστους. Στα Smileworks, τα οποία εξειδικεύονται στη λεύκανση των δοντιών, οι θεραπείες λεύκανσης, ξεκινάνε από 59€! Με απόλυτη ασφάλεια και υπέροχο αποτέλεσμα, μπορείς πλέον να αποκτήσεις το χαμόγελο που πάντα ονειρευόσουν! 
Τα Smileworks, δεν είναι οδοντιατρεία, αλλά κέντρα όπου ασχολούνται αποκλειστικά με τον συγκεκριμένο τρόπο λεύκανσης, δηλαδή τον αποχρωματισμό των δοντιών από τις ουσίες που θαμπώνουν το χρώμα τους, όπως κρασί, καφές, τσιγάρο κτλ, για εως και 9 τόνους λευκότερα δόντια! 
Το αποτέλεσμα, δεν έχει καμία σχέση με το too much καμιά φορά αποτέλεσμα των όψεων, καθώς αυτό που συμβαίνει με τη συγκεκριμένη διαδικασία, είναι να επανέλθει το πραγματικό χρώμα των δοντιών σου. 
Μπορείς να επιλέξεις τη θεραπεία που χρειάζεσαι ανάμεσα στις 3 διαθέσιμες (των 20 λεπτών, των 40 και των 60) και με βάση το διαθέσιμο budget. Για παράδειγμα η θεραπεία των 20 λεπτών, κοστίζει μόλις 59€, ενώ ανεβαίνοντας κλίμακα φτάνει έως τα 139€ η Superior θεραπεία των 60 λεπτών. 
Είναι απόλυτα ασφαλές εγκεκριμένο από την ΕΕ και τα υλικά βραβευμένα με την γερμανική σφραγίδα ασφαλείας, ενώ το αποτέλεσμα πραγματικά εντυπωσιακό! 
Η εμπειρία, το φιλικό προσωπικό και το αποτέλεσμα θα σε αποζημιώσουν! 
Μείνε συντονισμένη γιατί σύντομα σε περιμένει το πιο λαμπερό χαμόγελο! 😉 
*Βρες τα Smileworks στην περιοχή που σε βολεύει:
Κολωνάκι, Ξάνθου 6, τηλ 210 7222202 (Fb εδω)
Κηφισιά, Λεβίδου & Κολοκοτρώνη 1, τηλ 210 8083906 (Fb εδω)
Μελίσσια, Λ. Ανδρέα Παπανδρέου 9, τηλ 210 8035165 (Fb εδώ)
Αλλαξε τη διάθεσή σου! 
shares