Εσύ χάρισες δύναμη με το Pantene;

Σίγουρα σίγουρα σίγουρα το έχεις δει, το έχεις ακούσει, το έχεις συζητήσει ήδη, αλλά να το δεις άλλη μια φορά δεν βλάπτει! Η υπέροχη ενέργεια του Pantene για το “Άλμα Ζωής” είναι από εκείνες που πρέπει να μοιράζονται και να ακούγονται όσο γίνεται περισσότερο! Κάθε χρόνο -δυστυχώς- πολλές γυναίκες έρχονται αντιμέτωπες με τον καρκίνο του μαστού. Λες και δεν φτάνει το άγχος για τον πόλεμο, έχουν να αντιμετωπίσουν και ένα σωρό άλλες αλλαγές πάνω τους με την πιο εμφανή την απώλεια των μαλλιών τους. Και όχι… δεν είναι το “λιγότερο”. Αν κάθε φορά που πήγαινες στο κομμωτήριο μέχρι τώρα έτρεμε το φυλλοκάρδι σου μη τυχόν και δεν πετύχει το νέο κούρεμα που ζήτησες στον κομμωτή σου, φαντάσου αν είχες να αντιμετωπίσεις την ολοκληρωτική απώλειά τους. Το Pantene, βοηθά το “Άλμα Ζωής” να χαρίσει χαμόγελα σε όλο και περισσότερες γυναίκες με την ενέργεια “Χάρισε Δύναμη”!

Για κάθε προϊόν Pantene που αγοράζεις από τα ΑΒ Βασιλόπουλος δωρίζονται 0.02Λ για την προσφορά περουκών σε γυναίκες που πάσχουν από τον καρκίνο.

Αλλά ακόμη πιο δραστικά, μπορείς να χαρίσεις τα μαλλιά σου, καθώς έτσι βοηθάς ακόμη μια γυναίκα που παλεύει με μια τέτοια ασθένεια να δει τον εαυτό της στον καθρέφτη έτσι όπως τον ήξερε και τον ήθελε. Την βοηθάς να ενισχύσει την ψυχολογία της, να παλέψει με σιγουριά και να έχει αυτό ακριβώς που αξίζει… την πιο γεμάτη με αυτοπεποίθηση πλευρά του εαυτού της. Δίνεις ένα δώρο ανεκτίμητης αξίας σαν γυναίκα προς γυναίκα.

Εδώ το έκανε η Σολωμού που μεταξύ μας έχει από τα πιο νευρασθενικά μαλλιά που υπάρχουν, εσύ θα διστάσεις;

Τα βήματα και οι προϋποθέσεις είναι πολύ απλά!

Αρχικά βεβαιώσου ότι τα μαλλιά που θα κόψεις, φτάνουν τα 20 εκατοστά! Μην το κάνεις αν δεν είναι σε αυτό το μάκρος, καθώς θα παραμείνουν αχρησιμοποίητα. Είναι προτιμότερο να περιμένεις λίγες εβδομάδες μέχρι να μεγαλώσουν λίγο ακόμη!

Επιπλέον, αν τα μαλλιά σου έχουν υποστεί τεχνικές επεξεργασίες όπως ντεκαπάζ, δυστυχώς δεν μπορούν να αξιοποιηθούν, καθώς η τρίχα είναι ήδη αδύναμη και επιπλέον για τη δημιουργία μιας περούκας, χρειάζονται περίπου 6 κοτσίδες οι οποίες αποκτούν ομοιογένεια καθώς βάφονται στο ίδιο χρώμα, επομένως αν τα μαλλιά έχουν υποστεί ντεκαπάζ, το χρώμα ξεθωριάζει. Ωστόσο, αν τα μαλλιά σου έχουν φυτική βαφή, ημιμόνιμη ή χρωμοσαμπουάν, go for it!

Λούσε τα και χρησιμοποίησε μικρή ποσότητα conditioner (Pantene τι άλλο!) στέγνωσέ τα καλά και ίσιωσέ τα!

Πιάσε τα σφιχτά με ένα λαστιχάκι στο ύψος του αυχένα, ακριβώς κάτω από εκεί που θα τα κόψεις!

Κόψε τα αποφασιστικά ακριβώς πάνω από το λαστιχάκι! Χρακ!

Τοποθέτησε την κοτσίδα όπως είναι με το λαστιχάκι στην ειδική σακούλα, κλείσε την καλά και στείλτην στο “Άλμα Ζωής”!

Δώσε ένα high five στον εαυτό σου και χάρισέ του ένα χαμόγελο στον καθρέφτη για την υπέροχη πράξη που έκανες! Αυτό το χαμόγελο θα αντικρύζει και άλλη μια γυναίκα σε λίγο καιρό στον καθρέφτη της όταν θα βλέπει τον εαυτό της έτσι ακριβώς όπως ήθελε!

Είμαι περήφανη για σένα!

Μάθε περισσότερα για την ενέργεια “Χάρισε Δύναμη” του Pantene εδώ 

shares