Η Rihanna έχει αυτό το tip για αψεγάδιαστο μακιγιάζ

Οι makeup artists των celebrities έχουν πολλά μυστικά να μοιραστούν μαζί μας και μερικά από αυτά είναι τόσο life saving για το μακιγιάζ και το skincare μας, που κάνουν τη ζωή μας ευκολότερη. Η Rihanna μπορεί να είναι το bad gal της μουσικής σκηνής όμως καθόλου bad δεν είναι όσον αφορά στα tips ομορφιάς της. Σύμφωνα με τη makeup artist των διασήμων, Priscilla, η αιτία για τη λαμπερή επιδερμίδα της Rihanna στις εκπληκτικές φωτογραφίες της είναι οι μάσκες προσώπου.

Η Rihanna, πριν από κάθε φωτογράφιση, ακολουθεί όλη τη beauty ρουτίνα που θα κάναμε στο σπίτι μας για βαθύ καθαρισμό. Ξεκινά χρησιμοποιώντας face scrub για να ανοίξουν και να καθαρίσουν οι πόροι της επιδερμίδας και έπειτα χρησιμοποιεί μια μάσκα λάμψης εμπλουτισμένη με βιταμίνη C ώστε το δέρμα να γίνει λείο, λαμπερό και τονωμένο. Ολοκληρώνει τη διαδικασία με το σωστό primer και το πρόσωπό της είναι έτοιμο να εντυπωσιάσει.

Αυτό συμβαίνει γιατί με λεία επιδερμίδα το μακιγιάζ “στρώνει” ομοιόμορφα και βοηθά το πρόσωπό να “γράψει” καλύτερα στο φακό. Ετοιμάσου να εντυπωσιάσεις στις επόμενες selfies σου! 

Scrub Βαθιάς απολέπισης, Korres

Μάσκα άμεσης λάμψης, Korres

shares