Κεφάλαιο: Perfect selfie

Είσαι και εσύ από εκείνες που κάνουν εξάσκηση με το κινητό τους για την τέλεια φωτογραφία έτσι; “Ανάλαφρο” ή σημαντικό, η έλευση των social media, έχει αλλάξει τους κανόνες σχετικά με το πόσο σημαντικό είναι να έχεις μια καλή παρουσία online, αφού το web και τα social media αποτελούν πια, έναν βασικό δίαυλο επικοινωνίας με τους φίλους σου και το προφίλ σου αντικατοπτρίζει -έστω και σε ένα βαθμό- την γενικότερη εικόνα σου!

Παρά το γεγονός ότι έρευνες θέλουν να μας πείσουν πως όσοι βγάζουν πολλές selfies το έχουν το θεματάκι τους με την χημική λειτουργία του εγκεφάλου (είμαστε όλοι διαταρραγμένοι δηλαδή, χαχα, λες και περιμέναμε ανθρώπους που φοράνε άσπρες ρόμπες στη δουλειά τους και δεν έχουν καθόλου κοινωνική ζωή για να μας στο πουν), η τέλεια selfie είναι μεγάλο challenge και παρακάτω θα μοιραστώ μαζί σου όσα έχω μάθει μεσα από την ενασχόλησή μου με το blogging, για το πως θα την πετύχεις!

Leave your lights on

Το 70% της τέλειας selfie έχει να κάνει με το φως. Είτε είναι directly προς το πρόσωπό σου είτε είναι η αντανάκλαση του φωτός από το λευκό σου πατζούρι είτε είναι το φως από την δύση του ηλίου, ο φυσικός φωτισμός μπορεί να κάνει θαύματα!

Μη με κοιτάς έτσι

Η κάμερα, δεν δαγκώνει. Μην γουρλώνεις τα μάτια σου για να δείξουν ακόμη πιο μεγάλα γιατί δείχνεις τρομαγμένη και προς Θεού, μην τα κλείνεις πάρα πολύ προσπαθώντας να πετύχεις το λάγνο βλέμμα γεμάτο αυτοπεποίθηση καθώς έτσι τα μάγουλα σου δείχνουν μεγαλύτερα! Απλως προσπάθησε να τα κρατάς χαλαρά ρε παιδί μου, κανονικά!

Είσαι το ευαίσθητο σημείο μου

Βρες το καλό σου προφίλ. Το να γυρνάς το κεφάλι σου 3/4 είναι η ιδανική γωνία σύμφωνα με τους φωτογράφους, βρες την πιο κολακευτική πλευρά σου και είσαι έτοιμη! Μην ξεχνάς να κρατάς το κινητό σου λίγο ψηλότερα!

Τα φίλτρα

Σύμφωνα με μελέτες τα θερμά φίλτρα παίρνουν περισσότερα likes από ότι τα ψυχρά, με πιο δημοφιλή τα Mayfair και τα Valencia. Αν με ρωτάς το Mayfair είναι αυτό που χρησιμοποιώ 9 φορές στις 10!

Το μυστικό

Η τέλεια φωτογραφία, έχει να κάνει και με το δέρμα σου. Ένα περιποιημένο δέρμα, με λίγες ατέλειες, χρειάζεται λιγότερα φίλτρα και το μυστικό είναι η σωστή φροντίδα. Μάλιστα το brand Nip+Fab, έχει δημιουργήσει προϊόντα για το πρόσωπό σου ειδικά για την τέλεια selfie και η Kylie Jenner είναι από τις πιο φανατικές. Η ίδια λέει για το Viper Venom Micro Blur Fix, ότι θολώνει τις ατέλειες και χαρίζει δροσερή όψη! Λογικό αφού η σύνθεσή του, μειώνει την εμφάνιση των πόρων, την λιπαρότητα και προσφέρει ματ όψη! Για ακόμη καλύτερα απότελέσματα, ξεκίνα με βαθύ καθαρισμό με τους δίσκους Glycolic Cleansing Fix Pads που προσφέρουν βαθύ καθαρισμό της επιδερμίδας χάρη στο γλυκολικό οξύ, τα μηλικά οξέα και το ελαιόλαδο. Στη συνέχεια άπλωσε το Viper Venom Frown Fix στις ρυτίδες έκφρασης σου για άμεσα αποτελέσματα! Τελείωσε με το Viper Venom Micro Blur Fix και είσαι έτοιμη για να “σπάσεις το internet”!!!

  • Glycolic Cleansing Fix Pads

Όλα τα προϊόντα Nip+Fab μπορείς να τα βρεις στα Attica Selective brands εδω 

 

shares