5 Κυριακάτικες συνήθειες που θα σου φτιάξουν την εβδομάδα

Όταν η εβδομάδα σου ξεκινά με το snooze σε επανάληψη, τότε να είσαι σίγουρη ότι αυτό που χρειάζεται πραγματικά να κάνεις ώστε να ξεκινήσεις την εβδομάδα σου χωρίς άγχος είναι να υιοθετήσεις μερικές Κυριακάτικες συνήθειες που θα σε βοηθήσουν να οργανωθείς καλύτερα.

1. Κάνε μια λίστα με τις υποχρεώσεις της Δευτέρας

Μελετήσε προσεκτικά τις προτεραιότητες της Δευτέρας και βάλε τις στη σωστή σειρἀ που θα τις εκπληρώσεις. Αφιερώνοντας λίγο χρόνο ώστε να κάνεις ένα μικρό πλάνο υλοποίησης θα διαπιστώσεις ότι θα σου φανεί εξαιρετικά αποτελεσματικό κατά τη διάρκεια της ημέρας.

2. Προετοίμασε μερικά από τα γεύματα της εβδομάδας

Η Κυριακή είναι μια καλή ευκαιρία να προετοιμάσεις έστω τα μισά από τα γεύματα της εβδομάδας.Έτσι θα μειωθούν σημαντικά τα έξοδά σου αλλά και τα αμφιβόλου ποιότητας φαγητά delivery που καταπέφτεις. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα πιάτο σπιτικό φαγητό να σε περιμένει στο σπίτι μετά από μια κουραστική ημέρα.

3.Βρες τα ρούχα που θα φορέσεις όλη την εβδομάδα

Αν κάθε πρωί σπαταλάς το χρόνο σου μπροστά από τη ντουλάπα διερωτώμενη τι να φορέσεις, τότε αυτή η συνήθεια θα σου λύσει πραγματικά τα χέρια. Μελετήσε τον καιρό και το πρόγραμμά σου ώστε να επιλέξεις τα κατάλληλα ρούχα για την κάθε ημέρα και τοποθετήσε τα με τη σειρά τους κρεμασμένα στη ντουλάπα.

4. Κοιμήσου νωρίς

Το να επιτρέψεις στον εαυτό σου να ξεκουραστεί όσο χρειάζεται είναι το καλύτερο δώρο που μπορείς να του κάνεις. Διάβασε το αγαπημένο σου βιβλίο, βυθίσου στη μπανιέρα, χαλάρωσε και κοιμήσου νωρίς.

5. Κυριακάτικη περιποίηση ομορφιάς. Εννοείται.

Η Κυριακή είναι η κατάλληλη ημέρα για να φροντίσεις τον εαυτό σου και να του προσφέρεις όλη την ενέργεια που χρειάζεται για να αντιμετωπίσει την εβδομάδα. Φροντίζοντας από την Κυριακή τα φρύδια σου, το μανικιούρ ή τον καθαρισμό προσώπου, γλιτώνεις σημαντικό χρόνο ξεκούρασης τις ερχόμενες ημέρες.

shares