Μανικιούρ σχεδόν σε 20 λεπτά; Βεβαίως by OPI

Ας αφιερώσουμε ενός λεπτού σιγή για όλα τα μανικιούρ που δεν προλάβαμε να κάνουμε γυρνώντας κατάκοπες από τη δουλειά και τελικά θυσιάσαμε τα περιποιημένα άκρα για να γλιτώσουμε την ταλαιπωρία. Τώρα ας αφήσουμε αυτές τις δυσάρεστες σκέψεις στο παρελθόν μια για πάντα, αφού το καλοκαίρι που είναι σχεδόν εδώ, θέλει παιχνιδιάρικα άκρα, απόλυτα στιλάτα και περιποιημένα, τα οποία αντικατοπτρίζουν τη φινέτσα σου. Το καλοκαίρι δεν έχεις χρόνο για χάσιμο! Θέλεις έντονη απόδοση χρωμάτων, γρήγορη εφαρμογή, άψογο φινίρισμα και χρώμα που διαρκεί μέρες. Ένας πολύχρωμος καλοκαιρινός κόσμος σε περιμένει να τον ανακαλύψεις!

Οι νέες αποχρώσεις OPI ακολουθούν απόλυτα τις τελευταίες τάσεις της μόδας, με μια ευρεία γκάμα που καλύπτουν όλες τις lifestyle ανάγκες σου, από minimal chic nudes στο γραφείο, βαθιά σαγηνευτικά κόκκινα και pop αποχρώσεις που αναδεικνύουν την πιο τολμηρή πλευρά σου.

Το μανικιούρ στο σπίτι (ή στο γραφείο για μερικές μερικές, εχμ), γίνεται παιχνιδάκι χωρίς καμία υπερβολή. Το λάδι στεγνώματος OPI Drip Dry, είναι ένα μικρό θαύμα του μανικιούρ και έχει γίνει το νέο απαραίτητο προϊόν το οποίο δεν διστάζω να αγοράζω ξανά και ξανά. Στεγνώνει ως και 3 στρώσεις χρώματος σχεδόν εντελώς, σε περίπου από 10-15 λεπτά.

Φυσικά, το σωστό μανικιούρ ή πεντικιούρ, ξεκινάει από την προετοιμασία της επιφάνειας των νυχιών και τη σωστή εφαρμογή όλων των βημάτων. Ξεκινώντας με το Primer, το οποίο δημιουργεί την κατάλληλη υφή στην επιφάνεια του νυχιού, ώστε να απλώνεται καλύτερα το βερνίκι και φυσικά προστατεύει το φυσικό χρώμα των νυχιών σου. Συνεχίζεις με την αγαπημένη σου απόχρωση OPI, συνήθως 2 λεπτές στρώσεις είναι αρκετές. Το ειδικό πινελάκι και η λαβή των βερνικιών OPI, βοηθούν για πανεύκολη εφαρμογή και ομοιόμορφο άπλωμα.

Εφαρμόζεις το Top Coat το οποίο ασφαλίζει το χρώμα και δίνει λάμψη και διάσταση ίδια με του ημιμόνιμου! Για να στεγνώσει το χρώμα αμέσως, χρησιμοποιείς το ειδικό λάδι, το οποίο στεγνώνει σε λίγα λεπτά το χρώμα και φροντίζει τα πετσάκια καθώς είναι εμπλουτισμένο με βιταμίνη Ε. Στα δικά μου νύχια και με τα δάχτυλα να χτυπάνε στο πληκτρολόγιο όλη την ημέρα, δεν χρειάζομαι απλό μανικιούρ παραπάνω από 1 φορά την εβδομάδα, με το χρώμα να μένει άθικτο. 

Εδώ, θα ήθελα να πούμε και για το εξαιρετικής ποιότητας ημιμόνιμο OPI το οποίο αφαιρείται αμέσως χωρίς τροχούς ή τρίψιμο με λίμα, αφού σε λίγα μόλις λεπτά με το αφαιρετικό ημιμόνιμου, το χρώμα φεύγει ξεφλουδίζει ολόκληρο! 

Οι δικές μου αγαπημένες αποχρώσεις για φέτος το καλοκαίρι είναι οι: Closer than you might Belém, Now Museum Now you don’t, A red-vival city, Made it to the seventh Hill, You’ve got Nata on me, Suzi Chases Portu-geese ενώ λέω να τολμήσω και την Sun, Sea and sand in my Pants!

This summer is going to be oh so #opiobsessed! 

shares