Αυτό είναι το “πανέξυπνο” μυστικό για τις μπούκλες μου

Τους τελευταίους μήνες, διανύω μια εκπληκτική περίοδο για τα μαλλιά μου, κατά την οποία δεν περνάει ημέρα που να μην ακούσω τουλάχιστον ένα κοπλιμέντο για τις μπούκλες μου. Η αλήθεια είναι πως ποτέ δεν τα έχω νιώσει τόσο όμορφα πάνω μου και αισθάνομαι ότι αναδεικνύουν την πραγματική ταυτότητά μου.

Τι κάνει όμως τα μαλλιά μας να είναι υπέροχα; Τι είναι αυτό που τους χαρίζει τύπο, κίνηση και ανάλαφρη, σέξι αίσθηση που διαρκεί; Ας μη κρυβόμαστε, η επιλογή του κατάλληλου ειδικού για την επιμέλεια και τη φροντίδα των μαλλιών μας είναι το ίδιο σημαντική όσο η επιλογή του κατάλληλου προϊόντος περιποίησης ή εργαλείου styling.

Όμως τι γίνεται συγκεκριμένα για τις μπούκλες που τόσο πολύ με ρωτάτε; Το μυστικό (που δεν είναι και τόσο μυστικό τώρα αφού θα το γνωρίζεις αλλά χαλάλι σου το αξίζεις) είναι το ghd. Από την πρώτη φορά που ήρθα σε επαφή με τα προϊόντα ghd έπαθα σοκ, αρχικά με τη τόσο προηγμένη τεχνολογία τους και δεύτερον με το φανταστικό αποτέλεσμα που διαρκεί. Όμως, τελευταία, μου έχει κλέψει την καρδιά το ghd platinum+ και είναι ο υπαίτιος για τις μπούκλες μου που τόσο συχνά με ρωτάς πὠς τις πετυχαίνω.

Όμως τι το ιδιαίτερο έχει η ghd platinum+; 

 

H ghd platinum+, είναι μια “έξυπνη” πρέσα που αναγνωρίζει τις ανάγκες των μαλλιών μας, καθώς έχει ενσωματωμένη την προηγμένη εξατομικευμένη τεχνολογία πρόβλεψης ultra zone. Η ultra zone προσαρμόζει την ισχύ του platinum+, ώστε η θερμοκρασία να παραμένει σταθερή κατά το μήκος των δύο πλακών στους 185°C. Σύμφωνα με έρευνες, η θερμοκρασία των 185°C είναι η ιδανική για τα μαλλιά μας ώστε να ανταποκρίνονται στο σχηματισμό του styling που τους χαρίζει η θερμότητα για αποτέλεσμα που διαρκεί, χωρίς όμως να τα καταστρέφει. 

Αυτό συμβαίνει καθώς η θερμοκρασία ελέγχεται 250 φορές το δευτερόλεπτο ανιχνεύοντας την ποιότητα των μαλλιών και την ταχύτητα με την οποία τα ισιώνετε, ενώ προσαρμόζεται ανάλογα, προκειμένου να έχετε το τέλειο αποτέλεσμα στο λιγότερο δυνατό χρόνο.

Για μια κοπέλα με τόσο πυκνό μαλλί όπως εγώ, το να μπορώ να κάνω τα μαλλιά μου μπούκλες και να είμαι πανέτοιμη σε περίπου 15 λεπτά, είναι ο ορισμός της Good Hair Day. Όχι μόνο αυτό, αλλά η ghd platinum+ χαρίζει αποτέλεσμα που διαρκεί, με το hairstyling να είναι ακόμη πιο όμορφο την τρίτη ημέρα (αμέ). 

Αυτό συμβαίνει καθώς η συνδεσμολογία σε σχήμα U διασφαλίζει ότι οι πλάκες είναι τέλεια ευθυγραμμισμένες, δίνοντας τον απόλυτο έλεγχο κατά τη διάρκεια του styling.

Κάτι ακόμη που μου έχει κάνει πραγματική εντύπωση και είναι ένας από τους λόγους που το λατρεύω, είναι ότι το ghd platinum+, δίνει υπέρτατη λάμψη στα μαλλιά, είναι πραγματικά λες και έχεις χρησιμοποιήσει προϊόν για γυαλάδα. 

Ένα tip για τις τέλειες μπούκλες: για αξεπέραστο αποτέλεσμα, μη κάνεις τις μπούκλες σου προς την ίδια “φορά”. Κάνε τις τούφες που βρίσκονται στη μπροστινή πλευρά του κεφαλιού σου, να έχουν φορά προς τα έξω, δηλαδή στριφογύρισε το ghd platinum+ με φορά προς τα πίσω. Συνέχισε με τα υπόλοιπα μαλλιά κατά τον ίδιο τρόπο, μόλις όμως φτάσεις περίπου στο ύψος του αυτιού, ξεκίνησε να αλλάζεις τη φορά που φτιάχνεις τις μπούκλες σου, κάνοντας τη μια τούφα προς τα μέσα και την άλλη προς τα έξω εναλλάξ. Μόλις ολοκληρώσεις το look, πέρασε τα δάχτυλά σου ανάμεσα από τις μπούκλες, δηλαδή χτένισέ τις με τα δάχτυλα, αφού πρώτα έχεις βάλει λίγο λάδι μαλλιών για λάμψη στα χέρια σου. Άφησέ τα να “ανοίξουν” φυσικά την υπόλοιπη ημέρα καθώς σε λίγη ώρα θα έχουν πάρει το τελικό τους σχήμα, από το φυσικό τους βάρος. 

*Δεν είναι τυχαίο που το ghd platinum+ χρησιμοποιείται από επαγγελματίες στα κομμωτήρια, για το hairstyling, αφού είναι ένα προϊόν που έχει κατασκευαστεί για να παρέχει επαγγελματικό αποτέλεσμα αλλά να είναι το ίδιο εύχρηστο και από μια γυναίκα που δεν είναι εξοικειωμένη με τη χρήση προϊόντων τέτοιου είδους. 

Η ghd platinum+ κάνει τα μαλλιά 70% πιο δυνατά, τους χαρίζει 2x προστασία χρώματος και 20% περισσότερη λάμψη.

Είναι το αγαπημένο μου hair tool, το έχω λατρέψει και αν θέλεις να κάνεις μια επένδυση για την εμφάνιση και το στιλ σου, αξίζει πραγματικά τον κόπο. Μάθε περισσότερα για το προϊόν εδώ

shares