Προετοιμάζοντας τις ιδιοφυϊες του αύριο. Learning Tubes

Θυμάμαι από μικρή, φορούσα ό,τι ρούχα ήθελα, όποια χρώματα ήθελα και έπαιζα με όποια παιγνίδια ήθελα. Πότε δεν αισθάνθηκα αναγκασμένη να φορέσω φορεματάκι επειδή ήμουν κοριτσάκι, να επιλέγω ροζ χρώμα ή ακόμη σώνει και ντε να παίζω με κούκλες. Για την ακρίβεια, την μοναδική κούκλα που θυμάμαι ποτέ στη ζωή μου τη βαρέθηκα πολυ γρήγορα. Αντιθέτως, το αγαπημένο μου ήταν, να ψωνίζουμε με τον πατέρα μου επιτραπέζια και να παίζουμε οικογενειακώς με τις ώρες στο πάτωμα όλοι μαζί. Θυμάμαι τα γέλια, τα αστεία, εκείνον να χάνει επίτηδες και παρόλο που ήμουν 5-6 χρονών καταλάβαινα ότι το κάνει για να χαρώ και δεν έλεγα τίποτα, έκανα την ανήξερη, πολύ το εκτιμούσα (πιστεύω γενικά ότι δεν θα αντέξω αν κάνω ένα παιδί σαν και εμένα, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία μάλλον).

Μεγαλώνοντας, βλέπω τη γενιά μου να έχει διχαστεί σε δύο εντελώς φρικαρισμένα στρατόπεδα, ειδικά όσους έχουν δικά τους παιδιά: Σε εκείνους που είναι εθισμένοι στο μέλλον και για αυτούς παιχνίδι με τα παιδιά σημαίνει να τους δίνουν το κινητό να απασχολούνται για να μην τους ενοχλούν και σε εκείνους που είναι κολλημένοι στο παρελθόν και αγοράζουν ακόμη “αγορίστικα” ή “κοριτσίστικα” παιχνίδια!

Ευτυχώς, “δυο παιδιά από τη Θεσσαλονίκη”, ήρθαν για να φέρουν μια ισορροπία με τον πιο δημιουργικό και διασκεδαστικό τρόπο, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά ότι η ελληνική ευρηματικότητα και είναι αστείρευτη! 

Τα Learning Tubes, είναι η πιο chic εκδοχή των επιτραπέζιων παιχνιδιών για παιδιά και ενήλικες με βάση τον εμπλουτισμό των γνώσεών μας. Με υψηλής ποιότητας υλικά, κατασκευασμένα στο χέρι, ο κάθε κύλινδρος κρύβει και ένα μικρό θησαυρό γνώσεων που σε περιμένει να τον ανακαλύψεις μαζί με τους μικρούς “εξερευνητές” της οικογένειας, με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο!

Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τις “Σημαίες του Κόσμου”, τις “Πρωτεύουσες του Κόσμου”, τις “Εφευρέσεις του Κόσμου” και τα “Μνημεία του Κόσμου”. Γενικά να ξέρεις ότι αποκλείεται να γλιτώσεις από να μπεις στη διαδικασία να προγραμματίσεις ταξίδι μέσα από τα παιχνίδια αυτά!

Οι κύλινδροι, χωράνε εύκολα σε οποιαδήποτε τσάντα οπότε είναι ιδανική λύση για τις οικογενειακές διακοπές και όχι μόνο. Μπορεί να αποτελέσει ένα κομψό και πολύ “ψαγμένο” δώρο, ακόμη και για τους ενήλικες φίλους σας, αν έχουν ένα πιο σοφιστικέ προφίλ.

Βἐβαια, δεν θα έγραφα ολόκληρο άρθρο αν η ιστορία σταματούσε εδώ… Μπορείς να επεκτείνεις το εύρος των γνώσεών σου περνώντας στη δεύτερη “φάση” του παιχνιδιού, το οποίο παίρνει εντελώς άλλη διάσταση με τη χρήση της τεχνολογίας! Χρησιμοποιώντας την online έκδοση του παιχνιδιού, που παίζεται μέσω smartphone και tablet, το παιχνίδι συνεχίζεται χωρίς σταματημό!

Περισσότερα από 100 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα διαθέτουν τα Learning Tubes σε μόλις 5 μήνες λειτουργίας τους και αυτό δεν είναι τυχαίο αφού τα Tubes, συγκεντρώνουν πολλές καινοτομίες. Εκτός από το ότι είναι τα πρώτα και μόνα επιτραπέζια παιχνίδια σε μορφή κυλίνδρου, είναι και τα μόνα εκπαιδευτικά παιχνίδια που συνεχίζουν την εξέλιξή τους μέσω online πλατφόρμας!

Ανακάλυψε περισσότερα για τους ελληνικούς κυλίνδρους που έρχονται να αλλάξουν το… παιχνίδι στην ελληνική αγορά εδώ! 

shares