Τα σκουλαρίκια είναι και πάλι hot (*και θα τα βρεις από 4,80€)

Τα είδαμε στα catwalks των πιο sophisticated οίκων μόδας για την άνοιξη/καλοκαίρι 2016, το πιο hot jewel trend της νέας σεζόν, είναι τα statement earrings δίχως αμφιβολία και έρχονται για να δώσουν άλλο αέρα στις εμφανίσεις σου!

Τη νέα σεζόν, τα statement necklaces δίνουν τη θέση τους στα statement earrings και τραβάνε τα βλέμματα λίγο πιο πάνω από το λαιμό. Boho chic, urban minimal, geometric, πολύχρωμα, luxurious, victorian, pearls και ό,τι στιλ μπορείς να φανταστείς, έρχεται να εκφραστεί μέσα από την επιλογή των σκουλαριών σου!

Πως να τα φορέσεις:

Αν τα σκουλαρίκια σου είναι μακριά (που θα έπρεπε δηλαδή, καθώς για τη νέα σεζόν, ισχύει το the bigger the better) καλό θα ήταν να κρατήσεις τα μαλλιά σου ψηλά. Αλογοουρά, πλεξίδες, messy buns και ανάλαφροι κότσοι, είναι ιδανικοί για να αναδείξεις τα σκουλαρίκια σου, χωρίς το αποτέλεσμα να είναι υπερβολικό ή να παθαίνεις το γνωστό “οι τούφες που μπλέκονται με το σκουλαρίκι και με φέρνουν σε δύσκολη θέση”. :p

Παρακάτω, θα βρεις 30 ζευγάρια σκουλαρίκια που συγκεντρώσαμε, για όλα τα στιλ, με κάποια από αυτά να κοστίζουν από 4,80€! *You can thank us later.

 

  • Antonio Marras Spring Summer 2016

shares