Τι είναι τα ankle bracelets και πως να τα φορέσεις (γιατί θα τα φορέσεις σίγουρα!)

Τα ankle bracelets, είναι ακριβώς αυτό που κατάλαβες. Βραχιόλια για τον αστράγαλο, μόνο που δεν είναι σαν και αυτά που φοράς το καλοκαίρι και βασικά θα τα φορέσεις φέτος το χειμώνα! Ένα trend που έχει μια δόση αισθησιασμού αν θες τη γνώμη μας αλλά ετοιμάσου να εντυπωσιαστείς, γιατί θα μάθεις κάτι που δεν το φανταζόσουν! Τα βραχιόλια για το πόδι, έχουν τις ρίζες τους στην αρχαία Αίγυπτο όπου τα φορούσαν γυναίκες όλων των ηλικιών, ως ένδειξη κοινωνικής θέσης. Αν το βραχιόλι ήταν χρυσό, έδειχνε γυναίκα ανώτερης τάξης, ενώ αν ήταν ασημένιο ή μπρούτζινο ήταν κατώτερης.

Ακόμη οι αλυσίδες ποδιών, είναι βαθιά ριζωμένες την κουλτούρα της Ινδίας, όπου χρησιμοποιούνται ως στολίδι για την ημέρα του γάμου! 

Πως να τα φορέσεις αυτό το trend και μάλιστα τώρα το χειμώνα; Αρχικά καλό είναι να σιγουρευτείς ότι είναι μια τάση που ταιριάζει στο στιλ σου και ότι σε αντιπροσωπεύει. Φόρεσέ το με παπούτσια που αφήνουν εκτεθειμένο τον αστράγαλό σου. Με sneakers, loafers αλλά αν είσαι τολμηρή, φόρεσέ το πάνω από το μποτάκι-κάλτσα! 

 

shares