Το MissBlouBlou υποψήφιο στα Marie Claire Blog Awards 2018

Όπως καταλαβαίνεις και από τον τίτλο, αυτό το άρθρο δεν χρειάζεται μεγάλη εισαγωγή! Φέτος, για πρώτη φορά, το MissBlouBlou, το “Μπλουμπλουδάκι”, όπως το αποκαλούν πλέον συνεργάτες, φίλοι και συνάδελφοι, είναι υποψήφιο στα βραβεία Marie Claire Blog Awards 2018!

Τα Marie Claire Blog Awards

Ως θεσμός που καθιερώθηκε από το 2014, το περιοδικό Marie Claire, πρωτοπόρος στα trends παντός είδους συμπεριλαμβανομένων και των digital trends, αποφάσισε να τιμήσει (και να αναγνωρίσει) τον θεσμό του blogging, με τη διοργάνωση των Marie Claire Blog Awards. Κατηγορίες που αφορούν στην ομορφιά, στη μόδα, στο lifestyle, στα ταξίδια και που συνεχώς εμπλουτίζονται και επεκτείνονται κάθε χρόνο με βάση όσες νέες τάσεις δημιουργούνται, αναδεικνύουν ανθρώπους που ασχολούνται επαγγελματικά (ή έχουν επαγγελματικές βλέψεις) με το blogging και τα social media.

Beauty Influencer (by L’Oréal) 

Έχοντας μεγάλη αγάπη για την ομορφιά και ιδιαίτερο θαυμασμό για την “τεχνολογία” που βρίσκεται πίσω από τις πιο επαναστατικές φόρμουλες προϊόντων περιποίησης και τα άλματα που γίνονται στον κλάδο, η χαρά μου είναι πολύ μεγάλη το ίδιο και η τιμή που αισθάνομαι να συναγωνίζομαι στην κατηγορία “Beauty Influencer (by L’Oreal)” με το MissBlouBlou να βρίσκεται ανάμεσα στις υποψηφιότητες! Το πάθος μου για το blogging και την ομορφιά άλλωστε, με οδήγησε στο να δημιουργήσω τη δική μου επιχείρηση ομορφιάς, το MissBlouBlouBeautyBox, το οποίο έχεις αγκαλιάσει με τον ίδιο ενθουσιασμό που έχεις αγκαλιάσει και το blog μου! 

Σε μια περίοδο όπου η γυναίκα κατακτά όλο και περισσότερο την αυτοεκτίμησή της σε πολλούς τομείς και νέους δυναμικούς ρόλους στην καθημερινότητά της, η ομορφιά αποκτά άλλη διάσταση. Χαρτογραφώντας όλες τις προοπτικές που ανοίγονται μπροστά της, η σύγχρονη γυναίκα χρειάζεται προϊόντα που καλύπτουν τις απαιτήσεις της και χαίρομαι ιδιαίτερα που όλο αυτό θα το ξετυλίξουμε παρέα με τη L’Oréal. 

Τα κλισέ που πρέπει να κρατάμε

Αυτό το άρθρο δεν γράφτηκε τόσο για να σου ανακοινώσω τη συμμετοχή μου… αλλά για να σε ευχαριστήσω. Μπορεί να αισθανθείς ότι είναι κάπως “κλισέ”, αλλα η δική μου αισθητική και φιλοσοφία ζωής, μου υπαγορεύει ότι η ομορφιά, βρίσκεται στις σταθερές αξίες που κρατάς ως άνθρωπος, όπως το να εκφράζεις την ευγνωμοσύνη σου. Αισθάνομαι πραγματικά ευγνώμων για όλη την πορεία των 5 ετών που έχουμε διανύσει παρέα στο blogging, η οποία σε αυτή τη φάση με έχει οδηγήσει σε ένα συναρπαστικό challenge! 

Δεν θέλω να σε κουράσω με ένα μακροσκελές άρθρο, άλλωστε έχουμε όλο το χρόνο μπροστά μας για να μοιραστούμε όλη τη διαδικασία, τα εκάστοτε challenges, την αγωνία, τον ενθουσιασμό και όλα όσα μπορεί να φέρει αυτή η πρωτόγνωρη για εμένα εμπειρία. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες τις εξίσου αξιόλογες συμμετοχές της κατηγορίας μου και φυσικά και σε όλους όσους έχουν προκριθεί και στις λοιπές κατηγορίες τις οποίες μπορείς να δεις εδώ!

Let the Fun Begin!

*Α ναι και στείλε μου τα θετικά σου vibes! 

Αλεξία,

xx

 

shares