Το MIST-ικό των κοριτσιών για λαμπερή επιδερμίδα

Ένα splash δροσιάς και λάμψης που χωράει στο τσαντάκι σου

Ζέστη, αφυδάτωση, εκνευρισμός, θαμπάδα. Τη στιγμή που όλα δείχνουν να καταρρέουν από τη ζέστη, έρχεται ένα splash να επαναφέρει την πραγματικότητα (και το μακιγιάζ σου) σε επίπεδα δροσιάς.

Hair mist, body mist, face mist. Σίγουρα το ακούς συχνά, το βλέπεις να στέκεται καμαρωτὀ στα ράφια των καταστημάτων ομορφιάς, δείχνει “σημαντικό” κρίνοντας από τη συσκευασία του αλλά δεν είσαι σίγουρη ακόμη για το αν το χρειάζεσαι και τι ακριβώς κάνει.

Spoiler alert: εἰτε έχεις απαιτητική καθημερινότητα εἰτε όχι, τα ενυδατικά spray νέας γενιάς είναι απαραίτητα για την καλοκαιρινή beauty ρουτίνα σου.

Το mist είναι το προϊόν που επαναδιαμορφώνει τον τρόπο που σκέφτεσαι για τις συνήθειες ομορφιάς σου, αφού αποτελεί τη “δροσιά” κλεισμένη σε ένα μπουκαλάκι. Ουσιαστικά πρόκειται για υγρό σε μορφή σπρέι σε εύχρηστες συσκευασίες, εμπλουτισμένο με ενυδατικά συστατικά, αιθέρια έλαια και βιταμίνες που η σύνθεσή του το κάνει πολυχρηστικό εργαλείο τόσο για την ενυδάτωση όσο και για το μακιγιάζ σου.

Πως να το χρησιμοποιήσεις:

-Αντί τονωτικής λοσιόν πριν την εφαρμογή της ενυδατικής/ αντιγηραντικής κρέμας σου. Δίνει την απαραίτητη ελαστικότητα στην επιδερμίδα σου ώστε να απορροφήσει καλύτερα και ομοιόμορφα την κρέμα που χρησιμοποιείς.

-Για να ανανεώσεις το μακιγιάζ σου την ώρα που όλα δείχνουν να διαλύονται. Είναι κάποιες στιγμές (θες από τη ζέστη, θες από τις συνθήκες) που όλα δείχνουν να καταρρέουν, το ίδιο και το μακιγιάζ σου. Δυο ψεκασιές δροσιάς με το face mist σου, θα φέρουν το μακιγιάζ σου στη θέση του και κατά πάσα πιθανότητα και την ψυχολογία σου.

Διάβασε περισσότερα

shares