“Φρίξαμε” με τα Terata του Γιώργου Θεοφάνους!

Με το μικρό μου, το πιο γλυκό τερατάκι του κόσμου όλου, το παιδί-λάστιχο, το κορίτσι-musical-everyday, πήγαμε και είδαμε το έργο Terata the musical και… εντάξει, μιλάμε για τερατώδη επιτυχία!   

Βρεθήκαμε στο Σύγχρονο θέατρο (πρώτη μας φορά εκεί και το συμπαθήσαμε) την περίοδο του Halloween και λίγο πριν η Ιωάννα κάνει το scary bday party της για τους φίλους της. Ήμασταν, δηλαδή, ήδη μέσα στο κλίμα.

Νυχτερίδες, φαντάσματα, ζόμπι και ανάμεσά τους… ο Γιώργος Θεοφάνους. Ναι, ήταν και αυτός εκεί, πίσω από το μπαρ. Και αστειευόταν, όπως και το κοινό, με μία από τους 14 performers που βρισκόταν στο φουαγιέ και πέταγε χιουμοριστικές ατάκες.

Λίγο πριν μπούμε για να καθίσουμε στις θέσεις μας, μας περίμενε ο Ανθρωπόλυκος, πεσμένος κάτω στα πατώματα. Ποιος τολμάει να τον χαϊδέψει; Η παράσταση είχε αρχίσει πριν καν χτυπήσει το τρίτο κουδούνι!       

Το σκηνικό ατμοσφαιρικό, απόκοσμο, με μια ομίχλη να διαχέεται παντού, σε βάζει στη στιγμή στον υπόγειο, μυστηριώδη κόσμο των τεράτων.

(Που αν νομίζεις ότι το παιδί σου είναι μικρό και θα τα φοβηθεί, δεν συμβαίνει σε καμία περίπτωση. Ήταν και πολλά μικρούλια ανάμεσά μας και το καταδιασκέδασαν!)

Αυτός ο Κύπριος, λοιπόν, ο Θεοφάνους το έκανε το θαύμα του. Δεν είναι μόνο ότι ο τύπος μάλλον διάβασε όλο το άρθρο εδώ

shares