10 ιδέες για shaggy bob κούρεμα που θα λατρέψεις

Χωρίς αμφιβολία, το shaggy bob κούρεμα είναι μια από τις πιο δημοφιλείς τάσεις της σεζόν. Γιατί όχι άλλωστε αφού το συγκεκριμένο στιλ στα μαλλιά δίνει ένα ατίθασο αποτέλεσμα στο look μας κάτι που μας θυμίζει τις γαλλίδες. 

Τί είναι όμως το shaggy bob; 

Ουσιαστικά πρόκειται για το καρέ που όλες αγαπάμε, το οποίο έχει ασύμμετρες άκρες και τις περισσότερες φορές ολοκληρώνεται με φράντζα. Αν και πολλές γυναίκες θεωρούν ότι αυτό το κούρεμα κολακεύει μόνο τα λεπτά πρόσωπα, αυτό δεν είναι αλήθεια. Το shaggy bob κολακεύει όλα τα σχήματα προσώπου, αρκεί να βρείτε το κατάλληλο μήκος για εσάς. 

Αν έχετε στρογγυλό πρόσωπο, μπορείτε να κάνετε αφέλειες αντί για φράντζα. Το μήκος των αφελειών, το οποίο φτάνει ακριβώς στα ζυγωματικά, δίνει διάσταση στο στρογυλλό πρόσωπο και βοηθά να σχηματιστούν οπτικά, γωνίες. Ακόμη, μπορείτε να επιλέξετε την πιο μακριά εκδοχή του που φτάνει στο ύψος των ώμων, αν δεν είστε σίγουρες ότι θέλετε να αλλάξετε πολύ το μήκος των μαλλιών σας. 

Δείτε εδώ πως θα μακρύνουν τα μαλλιά σας γρηγορότερα

Κάτι ακόμη θετικό με αυτό το κούρεμα είναι ότι χαρίζει φυσικό όγκο στα μαλλιά χωρίς να χρειάζεται ιδιαίτερο hair styling και αποτελεί μια πολύ chic επιλογή για όσες θέλετε να ακολουθείτε τις τάσεις. Βέβαια, για να αναδειχθεί σωστά αυτό το κούρεμα, τα μαλλιά σα χρειάζονται την κατάλληλη φροντίδα ώστε να είναι υγιή και λαμπερά. Πριν επισκεφθείτε τον κομμωτή σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε βρει online τις φωτογραφίες με το αντίστοιχο κούρεμα ώστε να του δείξετε ακριβώς αυτό που θέλετε να σας κάνει. 

Διάλεξα τα πιο badass κουρέματα shaggy bob και σας τα παρουσιάζω ώστε να πάρετε έμπνευση πριν κλείσετε το επόμενο ραντεβού στο κομμωτήριο. 

 

shares