10 facts για τη βραδιά των Marie Claire Blog Awards

Μία φορά το χρόνο, από το 2014 και έπειτα, διοργανώνεται στην Ελλάδα ένας θεσμός με σκοπό να αναδείξει τους ανθρώπους που πασπαλίζουν με χρυσόσκονη την καθημερινότητά σου, που σου δίνουν μια δόση αισιοδοξίας και που έχουν το δικό τους τρόπο να σε ενημερώνουν για τα trends. Βραβεύει τους ανθρώπους που έχουν μπει πια για τα καλά στην καθημερινότητά σου μέσα από την οθόνη του κινητού ή του υπολογιστή σου, εκείνους που βρίσκουν τρόπους να μετατρέπουν σε επάγγελμα τις νέες τεχνολογικές τάσεις και που η δημιουργικότητά τους βρίσκει διέξοδο μέσα από τη μόδα, την oμορφιά και το εξεζητημένο lifestyle. Τα Marie Claire blog awards, βραβεύουν σε μια βραδιά οσκαρικής αισθητικής, όλους όσοι βάζουν σε αυτό που κάνουν, κάτι που δεν μπορεί ποτέ να αναπαραχθεί ή αντιγραφεί στο 100%… το μεράκι τους.

Η βραδιά της απονομής ήταν υπέρλαμπρη και φυσικά θα σου πω τα facts για να αποκτήσεις μια σφαιρική εικόνα του τι γινόταν μέσα στο μυαλό μου εκείνο το βράδυ (τα λίγα λεπτά δηλαδή που δεν βρισκόμουν σε brain damage mode από το άγχος).

Fact #1

O Δημήτρης Μοθωναίος είναι λίγκο ντιχασμένη προσωπικότητα αλλά παρόλα αυτά πολύ αγκαπημένο. Επίσης Δημήτρη σου πἀνε πολύ τα κοστούμια να τα υιοθετήσεις σε παρακαλώ πολύ και να βγαίνεις με αυτά στα insta stories σου γιατί σε συνδυασμό με την προφορά νομίζω ότι θα αποτελέσει την μεγαλύτερη τρολιά στο “καθώς πρέπει”. 

Fact #2

H κυρία Λασκαράκη υπάρχει για να μας θυμίζει ότι το class, η φινέτσα, η γνώση και η ομορφιά μπορούν να συνδυαστούν αρμονικά σε ένα άτομο δημιουργώντας την πιο flawless αύρα. 

Fact #3

Μετά την κυρία Λασκαράκη βεβαίως, είχα το πιο όμορφο φόρεμα για το οποίο με ρώτησαν τουλάχιστον 15 κορίτσια από που είναι. Ας είναι καλά το Hook on Chic όπου ακόμη και τελευταία στιγμή με βοηθά και βρίσκω υπέροχα φορέματα των πιο γνωστών brands, τα οποία μπορώ να νοικιάζω. You can thank me later.

Fact #4

Μια Belvedere (και δύο και τρεις και τέσσερις) μπορούν να αποβούν εξαιρετικά χρήσιμες αν δεν κερδίσεις βραβείο. Μέχρι να τελειώσεις το δεύτερο ποτήρι, έχεις ξαναβρει τον εαυτό σου και όχι, δεν έχει να κάνει με το αλκοόλ, αλλά με το class που σε κάνει να αισθάνεσαι το συγκεκριμένο brand. 

via GIPHY

Fact #5

Η Swarovski ήταν, είναι και θα είναι η μεγάλη μου αγάπη. Είναι το brand που θα ολοκληρώνει πάντα την κάθε μου εμφάνιση δίνοντας οσκαρικό φινίρισμα στο look μου και με κάνει να αισθάνομαι πάντα υπέρλαμπρη και κομψή.

via GIPHY

Fact #6

Το Marie Claire ήξερε πάρα πολύ καλά τι επιλογή υποψηφίων έκανε στην κατηγορία μου. Μεταξύ των υποψηφιοτήτων μας δεν υπήρξε ούτε το παραμικρό ψίγμα ανταγωνισμού. Με απόλυτη κατανόηση, σεβαστήκαμε το πιο σημαντικό: την αγάπη της κάθε μίας για αυτό που κάνει. Στη σειρά μας πριν ανακοινωθούν τα αποτελέσματα, ακούστηκαν μεταξύ μας τα “Εγώ θα το αφιερώσω σε εσάς το βραβείο αν κερδίσω”, “Eγώ θα βγάλω φωτογραφίες κατά τη διάρκεια της απονομής όποια νικήσει για να έχει υλικό”, “Κορίτσια μπράβο μας τα πήγαμε υπέροχα”. 

Fact #7

Κανένα look δεν είναι ολοκληρωμένο, αν δεν έχεις το σωστό παπούτσι. Αγαπημένη μου Migato, σε ευχαριστώ που οδηγείς τα βήματά μου στο απόλυτο στιλ με άνεση και που κάνεις τα γυναικεία βλέμματα να κοιτάν με θαυμασμό. 

via GIPHY

Fact #8

Αν είμαι ευγνώμων για κάτι, αυτό είναι ότι στην οικογένειά μου, μάθαμε την αξία των group hugs από μικρά και ότι τα αδέρφια μου είναι πάντα εκεί για εμένα. Ελπίδα και Παναγιώτη thank you. 

Fact #9

Το να βλέπεις τον εαυτό σου σε γιγαντιαία οθόνη σε κατάμεστη αίθουσα στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών είναι κάτι ανεπανάληπτο, σου κόβει την ανάσα και θα το θυμάμαι πάντα κάθε φορά που αμφιβάλλω για τον εαυτό μου ή τις ικανότητἐς μου. 

Fact #10

Το πραγματικό βραβείο δεν είναι απτό. Το πραγματικό βραβείο είναι η αυτοεκτίμησή που μεγαλώνει μέσα από τις εμπειρίες σου, είναι οι νέοι φίλοι που κάνεις, οι νέες προοπτικές και αυτό το ένα βήμα τη φορά που όσο μικρό και αν φαίνεται σε φέρνει όλο και πιο κοντά στα όνειρά σου.

Σε ευχαριστώ Marie Claire. 

 

 

shares