1+1+ Πολλοί ακόμη λόγοι για να αγαπήσεις τις αμπούλες Pantene.

Πόσες φορές έχεις σιχτιρίσει για την κατάσταση των μαλλιών σου ΑΛΛΑ και για τις καθόλου user friendly συσκευασίες των προϊόντων περιποίησης μαλλιών; Πολλές ε; Και εγώ. 

Ειδικά κάθε φορά που πρόκειται να ταξιδέψω, (φαντάσου τώρα τις γιορτές δηλαδή) το πρόβλημα είναι ακόμη μεγαλύτερο, αφού όταν πρόκειται για οδικό ταξίδι ή ταξίδι με πλοίο, πολύ απλά δεν πρωτοπρολαβαίνω τι να χωρέσω μέσα σε αυτή την έρμη τη βαλίτσα. Τα παπούτσια, τα καλλυντικά ή τις μάσκες μαλλιών; Καλά όταν πρόκειται για αεροπορικό ταξίδι, με τον περιορισμό των ml δεν το συζητώ. Η κατάσταση είναι ένα δράμα. Και καλά τα σαμπουάν κάπως τα συμμορφώνεις μέσα στα μικρά μπουκαλάκια, με τις μάσκες μαλλιών τι γίνεται;  

Γίνεται, αμπούλα άμεσης επανόρθωσης Pantene! 😀

Η μικρή συσκευασία της, όχι απλά διορθώνει άμεσα την κατάσταση των μαλλιών σου αλλά παίζει να είναι και το πιο εύχρηστο προϊόν περιποίησης μαλλιών που έχεις γνωρίσει ποτέ! Χωράει ακόμη και στο πιο μικρό τσαντάκι και για να είμαστε και ακόμη πιο ρεαλιστές, εκτός από τα ταξίδια, είναι ιδανική για τις ημέρες που θέλεις να μείνεις στο φίλο σου ή την κολλητή σου και προφανώς δεν θέλεις να κουβαλάς μαζί σου ολόκληρο σάκο με πράγματα. 

Οπότε ναι! Η συσκευασία είναι στα ΥΠΕΡplus! 

Ακόμη, είναι αυτή η αναδόμηση που συμβαίνει στη στιγμή και πραγματικά, επειδή δεν με λες και άνθρωπο που είναι και πολύ της υπομονής, θέλω να βλέπω αποτελέσματα άμεσα. Και η αμπούλα άμεσης επανόρθωσης της Pantene, όντως δρα άμεσα στα μαλλιά σου! Το κρύο, ο ήλιος, η λακ, ο αφρός, το πιστολάκι, η ισιωτική, η λάθος βούρτσα, οι απότομες κινήσεις, τα λαστιχάκια, ΤΟ ΝΕΡΟ με τα μέταλλα που έχει (δηλαδή τα πάντα), φθείρουν τα μαλλιά σου. Τα αφυδατώνουν! Και η αμπούλα άμεσης επανόρθωσης, γιατρεύει την τρίχα σε βάθος, ακριβώς εκεί που το χρειάζεσαι. <3

Η μυρωδιά! Τα μαλλιά σου μένουν μυρωδάτα και φρέσκα όλη την ημέρα! Τα νιώθεις αναζωογονημένα και λαμπερά όσο ποτέ. Απαλά και μεταξένια. 

Η ίδια η Pantene! Εκτός ότι την αγαπώ πολύ σαν εταιρεία και στο μυαλό μου είναι συνδεδεμένη με όλα τα χρόνια μου, φροντίζει πάντα να είναι κοντά μου ως καταναλώτρια και να μου κρατά το ενδιαφέρον αμείωτο όχι μόνο για τα προϊόντα αλλά και τον τρόπο που νιώθω ότι είναι δίπλα μου!

Για παράδειγμα, με την αμπούλα Pantene, την οποία μπορείς να βρεις 1+1 στα καταστήματα Hondos Center! 

Φυσικά η Pantene δεν μένει μόνο στην τέλεια προσφορά, αλλά προχωρά και ένα βήμα παραπέρα. Καθώς η Chiara Ferragni, το απόλυτο digital fashion icon της εποχής μας, δεν κάνει ρούπι χωρίς τις αμπούλες Pantene, με το τόσο απαιτητικό πρόγραμμα που έχει, συμπράττουν μαζί με τα Hondos Center για τον απόλυτο fashion διαγωνισμό! Τώρα το στιλ σου, μπορεί να είναι εντελώς ολοκληρωμένο μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια αφού η Pantene φροντίζει για τα μαλλιά σου και η Chiara δίνει την τελευταία πινελιά στο στιλ σου, χαρίζοντας 5 super stylish backpacks από την προσωπική της συλλογή! 

Δεν έχεις παρά να κάνεις την εγγραφή σου στο site του Hondos Center για να πάρεις μέρος στην κλήρωση! Που ξέρεις! Μπορεί να είσαι ΕΣΥ η μία από τις 5 τυχερές! 

Πάρε μέρος στο διαγωνισμό εδώ! 

shares