3 μυστικά για να μακραίνουν τα μαλλιά σου γρηγορότερα

Όποια γυναίκα και αν ρωτήσεις τι θέλει να φτιάξει αμέσως πάνω της, θα σου πει ότι θα ήθελε πιο μακριά, υγιή και πυκνά μαλλιά. Τα μαλλιά μας είναι άλλωστε το “αόρατο στέμμα” μας. Αν και υπάρχουν πολλοί παράγοντες που επηρεάζουν το μάκρος και την ποιότητα των μαλλιών μας, μέσα σε αυτούς και ο κληρονομικός, υπάρχουν 3 μυστικά τα οποία θα βοηθήσουν τα μαλλιά σας να μακρύνουν γρηγορότερα.

Λούσου σωστά

Όταν το δέρμα του κεφαλιού είναι καθαρό, χωρίς λιπαρότητα και υπολείμματα από σαπουάν και προϊόντα περιποίησης, τότε δεν υπάρχει τίποτα που να εμποδίζει τα μαλλιά μας να μακραίνουν γρηγορότερα. 

Συχνά κουρέματα

Πόσο συχνά πρέπε να κόβεις τα μαλλιά σου; Οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι τα μαλλιά σας θα πρέπει να κόβονται κάθε 3 μήνες απομακρύνοντας τη φθορά και την ψαλίδα από τις άκρες με αποτέλεσμα η τρίχα να σπάει λιγοτερο συχνά και να μακραίνουν γρηγορότερα.

Τα μυστικά της διατροφής

Αν θέλεις τα μαλλιά σου να μακραίνιουν γρηγορότερα, τότε χρειάζεται να προσθέσεις τις κατάλληλες τροφές στη διατροφή σου. Ένας συνδυασμός από πρωτεϊνες και υδατάνθρακες δίνουν τα θρεπτικά στοιχεία που χρειάζεται ο οργανισμός σου για να μακρύνουν τα μαλλιά γρηγορότερα. 

shares