5 είδη προϊόντων που χρειάζεσαι στο καλοκαιρινό νεσεσέρ σου

*photo @CharlyJordan

Μόλις ο καιρός αρχίζει να γλυκαίνει μια υποψία, κάνω αυτόματα δύο πράγματα: χαζεύω σε ταξιδιωτικά site ψάχνοντας αεροπορικά για εξωτικούς προορισμούς που τελικά δεν πάω ποτέ και ξεκινάω την ανανέωση του νεσεσέρ μου, κάνοντας στροφή στην περιποίηση ομορφιάς μου. Μπορεί ένα ταξίδι στο εξωτερικό να μην είναι για όλα τα budget ωστόσο η ανανέωση στη διάθεση μπορεί να επέλθει και αρκετά οικονομικότερα με μικρά χρωματιστά splash στο νεσεσέρ σου. Η επίδραση του χρώματος άλλωστε είναι σπουδαία για την ψυχολογία μας και εκτός αυτού υπάρχουν μερικα σπουδαία beauty products εκεί έξω, τα οποία ανυπομονούν να σε γνωρίσουν.

Καθώς η πληροφόρηση online μπορεί να είναι χαοτική, σου συγκεντρώνω παρακάτω τα βασικά beauty trends για φέτος με τα οποία μπορείς να είσαι ῾up to date῾ καλοσωρίζοντας τις υψηλότερες θερμοκρασίες απολύτως ενημερωμένη. 

Pops of Color

To καλοκαιρι είναι η ιδανική περίοδος του χρόνου για να δοκιμάσεις κατι νέο στον εαυτό σου, ενώ το μόνο που χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις είναι ένα νέο προϊόν νεσεσέρ σου!  

All Your Dreams In Vending Machines, OPI

Skin Forward 

Ένα από τα ανερχόμενα trends της εποχής στην ομορφιά είναι οι νέες εξελιγμένες φόρμουλες που επιτρέπουν στην επιδερμίδα να αναπνέει και αναδεικνύουν τη φυσικότητά της. Ειδικα το καλοκαίρι, το τελευταίο πράγμα που θα ήθελες να σου συμβεί είναι προϊὀντα που κάνουν την επιδερμίδα σου να ασφυκτιά. 

Mediterranean Escape Sun Veil, Laura Mercier, atticabeauty

Sophisticated Bronze

To bronzer και το self tanning έχουν διανύσει μεγάλο δρόμο τα τελευταία χρόνια. Ευτυχώς έχουμε απομακρυνθεί οριστικά από τους πορτοκαλί τόνους και πλέον έχουμε εντάξει στα makeup looks μας αποχρώσεις που αναδεικνύουν το φυσικό χρώμα της επιδερμίδας μας. Με το bronzer να έχει “μετακινηθεί” από τα ζυγωματικά και στο πηγούνι και τα χείλη, το αποτέλεσμα είναι πλέον πιο φυσικό από ποτέ.

California Beamin’ Bronzer για πρόσωπο και σώμα, Nyx 

To πολυχρηστικό highlighter

Έχουμε αρχίσει και κουραζόμαστε με άπειρα διαφορετικά είδη highlighter για το πρόσωπο και θέλουμε ένα που να μπορεί να χωράει παντού και να χρησιμοποιείται με πολλούς τρόπους. Χείλη, μάτια και μάγουλα μπορούν να λάμψουν με τη χρήση ενός και μόνο προϊόντος. 

Mediterranean Escape Glace Touch, Laura Mercier, atticabeauty

Μονοχρωματικό Μακιγιάζ

Ο καλύτερος τρόπος για να κάνεις μονόχρωμο μακιγιάζ είναι να ταιριάξεις απόχρωση σε μάγουλα και χείλη, δίνοντας έτσι μεγαλύτερη βαρύτητα στο χρώμα που έχουν τα μάγουλά σου. Κράτησε το μακιγιάζ των ματιών σε απαλούς τόνους και επέλεξε το κατάλληλο κραγιόν που θα έχει απόχρωση παρόμοια με το ρουζ.

Mediterranean Escape Lip Velour Extreme Cabana, Laura Mercier, atticabeauty

 


shares