Η global ambassador της Clinique είναι το απόλυτο girl crush

To Clinique iD είναι ένα από τα αγαπημένα μου προϊόντα και κατέχει μια από τις μπροστινές σειρές στο ραφάκι με τα must haves του μπουντουάρ μου. Όχι άδικα, αφού η σειρά iD προσαρμόζεται στις ειδικές ανάγκες της επιδεμίδας σου όσο απαιτητικές και αν είναι. Σημάδια του χρόνου, αφυδάτωση, θαμπάδα, ερεθισμοί, έρχονται σε ειδικές φόρμουλες για λιπαρές, μικτές ή ξηρές επιδερμίδες. Όλες αγαπήσαμε την περασμένη χρονιά τα χρωματιστά μπουκαλάκια που μας έκαναν να γίνουμε ακόμη πιο πιστές στο skincare καθημερινά.

Η Clinique υποδέχεται το 2020 με μια ακόμη έκπληξη. Η γνωστή ηθοποιός Emilia Clarke είναι η πρώτη global ambassador της Clinique και πρωταγωνιστεί στην πρώτη της καμπάνια για την κατηγορία περιποίησης της Clinique, με το νέο Clinique iD “This is my iD, iD Yourself”.

Με την προσθήκη του Clinique iD Dramatically DifferentTM Moisturizing BB-Gel, η σειρά Clinique iD προσφέρει 20 μοναδικούς συνδυασμούς, που σου επιτρέπουν να δημιουργήσεις το δικό σου iD, προσαρμοσμένο και εξατομικευμένο στις δικές σου ανάγκες. 

“Η Clinique όχι μόνο είναι διαχρονική, αλλά είμαι περήφανη που συνεργάζομαι με μια μάρκα που κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται άνετα για αυτό που είναι και δε χρειάζεται να απολογηθούν για το γεγονός ότι τους βοηθάει να δημιουργήσουν μια τέλεια επιδερμίδα, ανεξάρτητα από τις ανάγκες της. ” 

Emilia 

Για περισσότερα νέα από το αγαπημένο σου brand βρες την @clinique_greece στα social και το hashtag #IDYourself για να δεις τα behind-the-scenes videos. 

 

shares