Campari Red Book of Style

Όλες οι επιλογές στην καθημερινότητά μας, ο τρόπος που εκφράζουμε τον εαυτό μας στιλιστικά, ακόμη και ο τρόπος που επιλέγουμε να διασκεδάσουμε, οι γεύσεις που προτιμούμε, τα χρώματα που μας ελκύουν, έχουν να πουν μια περίπλοκη και ενδιαφέρουσα ιστορία για την προσωπικότητά μας. Είναι όλα άρρηκτα συνδεδεμένα μεταξύ τους και το ένα είναι μια φυσική προέκταση του άλλου. Άλλωστε, αυτό καθορίζει τον χαρακτήρα μας. Ο μοναδικός τρόπος που επιλέγουμε να ερμηνεύσουμε τα εξωτερικά ερεθίσματα και να αλληλεπιδράσουμε με αυτά, όπως για παράδειγμα, οι τάσεις της μόδας. Ειδικά φέτος με την αναβίωση των 80’s, θα έχεις παρατηρήσει ότι η κάθε μία, επιλέγει να εφαρμόσει τις τάσεις, με ιδιαίτερο τρόπο, δίνοντας έμφαση στις υφές, τα υλικά, το μακιγιάζ κ.α.

denim-copy

Οι προτάσεις φέτος είναι πολλές, αφού το κλασικό denim όπως και το all time classic CAMPARI, εφευρίσκουν πάντοτε τις ανανεωμένες εκδοχές του εαυτού τους”. (Campari Red Book of Style: DENIM: ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ FASHION COCKTAIL ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ).

Είναι λογικό, να θέλεις όλες οι επιλογές σου να είναι ιδιαίτερες και να σε εκφράζουν απόλυτα, από τη μεγαλύτερη μέχρι τη μικρότερη λεπτομέρεια. Άλλωστε, αυτές οι λεπτομέρειες είναι που συνθέτουν μια άκρως ενδιαφέρουσα προσωπικότητα. Αν με ρωτάς, πιστεύω ότι οι λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά, είναι εκείνες οι οποίες καταφέρνουν να ισορροπήσουν το Vintage με το σύγχρονο. Αυτές που σε κάνουν να ξεχωρίζεις από τις massive fashionable τάσεις, τις οποίες υιοθετείς μεν, αλλά με τους δικούς σου κανόνες.

screen-shot-2016-12-15-at-12-30-03-pm

Vintage σημαίνει μοναδικό. Μακρόχρονης ιστορίας και παράδοσης, αλλά συνάμα σύγχρονο. (Campari Red Book of Style: Vintage).

Για παράδειγμα, τα έντονα κατακόκκινα χείλη, ήταν ανέκαθεν σήμα κατατεθέν της σαγήνης και της θηλυκότητας. Υπάρχει ωστόσο, μια λεπτή γραμμή η οποία καθορίζει το upper αποτέλεσμα, από το trashy. Ποια είναι αυτή η γραμμή; Η απλότητα όλου του υπόλοιπου styling. Και ακόμη μία-λίγο πιο σημαντική- λεπτομέρεια… το attitude σου. Από τον τρόπο που ανασηκώνεις το φρύδι σου, μέχρι τον τρόπο που πιάνεις το ποτήρι με το ποτό σου.

audrey-copy

“Κάποτε η Hepburn είπε πως ο σχεδιαστής (και μόνιμος συνεργάτης αλλά και φίλος της) Hubert de Givenchy της έδωσε το look, το είδος, τη σιλουέτα της, διαφυλάσσοντας όμως το λιτό της ύφος που για την ηθοποιό ήταν τόσο σημαντικό. Χαρακτήριζε το στυλ της “εφικτό”, όπως θα λέγαμε στις μέρες μας “φορέσιμο”, προσιτό, ξεκαθαρίζοντας πως δεν θεωρεί τον εαυτό της “icon” και πως αυτό που έχει ο κόσμος στο μυαλό του για εκείνη, δεν είναι και στο δικό της μυαλό: “I just do my thing”, συνήθιζε να λέει, απλουστεύοντας ακόμα περισσότερο αυτό που για κάποιον άλλον φαντάζει (και είναι) ιδιαίτερα πολύπλοκο”. (Campari Red Book of Style: Aperitivo at Tiffany’s / Μαθήματα στιλ από την Audrey Herburn).

Είναι δύσκολο να βρεις τους κατάλληλους  “συνεργάτες” για να εκφράσεις απόλυτα το στιλ σου και το Campari είναι σίγουρα ένας από αυτούς. Είναι αυτή η λεπτομέρεια με τον Μιλανέζικο αέρα που ικανοποιεί τον ουρανίσκο σου, το stylish χρώμα του που συνάδει με τις εκλεπτυσμένες επιλογές σου και εκφράζει “εκείνους που εκτιμούν το παρελθόν και τολμούν την αναβίωσή του στο παρόν, με το δικό τους ξεχωριστό άγγιγμα”.

Το RED BOOK OF STYLE, αποδεικνύει ότι το Campari δεν είναι απλώς ένα ποτό αλλά και lifestyle και αποτελεί μια stylish επιλογή σε όλο το φάσμα του. Ένα ποτήρι, μπορεί να κρύβει λίγο περισσότερη ιστορία μέσα του από ότι νομίζεις. Ένα μοναδικό ταξίδι γεύσης και στιλ, ανοίγει στην οθόνη του υπολογιστή σου, ξεδιπλώνοντας όλες εκείνες τις στιλιστικές- και όχι μόνο-αξίες που μοιραζόμαστε οι κάπως πιο απαιτητικοί.

Μη ξεχάσεις να μοιραστείς μαζί μας την προσωπική σου αισθητική (η αλήθεια είναι ότι χρειαζόμαστε λίγο περισσότερο inspiration στο χαμό του διαδικτύου), κάνοντας το δικό σου fashion statement με άξονα το κόκκινο χρώμα, ανεβάζοντας τη φωτογραφία σου στα social media, χρησιμοποιώντας το hashtag #campariredbookofstyle και μπες στην κλήρωση για να κερδίσεις ένα μοναδικό fashion δώρο!

Και πάντα να θυμάσαι να απολαμβάνεις υπεύθυνα!

shares