Δωρεάν μανικιούρ, hair styling και μασάζ μόνο για εσένα

Αν υπάρχει κάτι που με χαλαρώνει πραγματικά, είναι να περιποιούμαι τον εαυτό μου. Πολλές φορές οι δικοί μου άνθρωποι, απορούν το πού βρίσκω την όρεξη(!) να βάζω κρέμες βραδιάτικα ή το πρωί πριν ξεκινήσω τη μέρα μου και πώς προλαβαίνω όλα τα υπόλοιπα κάθε φορά. Δεν αντιλαμβάνονται ότι την όρεξη την αντλώ μέσα από αυτό ακριβώς.

Αυτά τα λίγα λεπτά (δεν χρειάζεται περισσότερο από 10 σε διαβεβαιώ) που αφιερώνω στον εαυτό μου και την αγάπη που του δείχνω είναι αρκετά για να με τροφοδοτήσουν με ενέργεια και εσωτερική λάμψη για την υπόλοιπη ημέρα.

Σαφώς και τα προϊοντα περιποίησης συντελούν σε μεγάλο βαθμό στην εξωτερική μας όψη. Οι ειδικές τους φόρμουλες έχουν δημιουργηθεί ώστε να ενισχύουν θετικά  τη λειτουργία των κυττάρων μας και να τα ενθαρρύνουν  να παράξουν περισσότερο κολλαγόνο, γυρνώντας την πλάτη τους στο ρολόι της ηλικίας.

Αυτό που πραγματικά με χαλαρώνει και με κάνει να ακτινοβολώ την ομορφιά είναι τα λεπτά που αφιερώνω εντελώς συγκεντρωμένη σε ένα σκοπό: τον εαυτό μου.

Είναι τα λεπτά που περνώ στον καθρέφτη και περιποιούμαι τα μαλλιά μου τονώνοντας τη θηλυκότητα και την αυτοπεποίθησή μου. Είναι τα λεπτά που περιποιούνται το μανικιούρ μου, το νέο χρώμα που βλέπω στα νύχια μου και μου φτιάχνει τη διάθεση. Είναι τα λεπτά που θα μου κάνουν ένα χαλαρωτικό μασάζ μετά από μια κουραστική ημέρα και αυτή η ανταλλαγή ενέργειας θα πάρει μακριά όλες τις έγνοιες που αποκάλυψε το πρωινό φως.

Γι αυτό και αποφασίσαμε να σου προσφέρουμε δωρεάν, όλα αυτά που με κάνουν να νιώθω όμορφη! Στο “What Makes You Feel Beautiful” workshop, μετά το πέρας των ομιλιών, θα έχεις την ευκαιρία να επιλέξεις την αγαπημένη σου περιποίηση ομορφιάς σε ένα από τα 3 pop up beauty salons που θα υπάρχουν στο χώρο!

Πρόλαβε το εισιτήριό σου εδώ 

Το pop up hair salon by ghd και τους ειδικούς των κομμωτηρίων Hairway, θα σε περιμένει για να σου επιμεληθεί όποιο από τα τέσσερα χτενίσματα από αυτά που έχουμε δημιουργήσει ειδικά για εκείνη την ημέρα, ταιριάζει περισσότερο με τη διάθεσή σου! 

Στο pop up nail salon by OPI, η βραβευμένη nail artist Αγγελική Τζουάνη με την ομάδα του Dnails θα σου περιποιηθούν το μανικιούρ αλλάζοντας εκτός από το χρώμα των νυχιών σου και τη διάθεσή σου! Για να μπορέσεις να κάνεις αυτή την υπηρεσία, δεν θα πρέπει να έχεις ημιμόνιμο ή ακρυλικό ή τεχνητά. 

Στο pop up spa by Orloff Spa, οι ειδικοί θεραπευτές θα σου προσφέρουν ένα υπέροχο hand masaage με προϊόντα Cinq Mondes και θα σε μυήσουν στις τεχνικές χαλάρωσης που όλοι χρειαζόμαστε. 

Οι παραπάνω υπηρεσίες είναι δωρεάν και σου προσφέρονται στο πλαίσιο του “What Makes You Feel Beautiful” workshop. Το κόστος συμμετοχής στο σεμινάριο είναι 15€ και μέρος των εσόδων προσφέρεται στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος καθώς ενισχύουμε όλοι μαζί τις δράσεις τους.

Πρόλαβε το εισιτήριό σου πατώντας εδώ 

shares