Η εξατομίκευση είναι το κλειδί για τέλεια επιδερμίδα. *Έχεις καταλάβει πόσο μοναδική είσαι;

Εξατομίκευση. 

Αλήθεια, έχεις αντιληφθεί πόσο μοναδική είσαι; Τα ρυάκια που σχηματίζονται δίπλα από τα χείλη σου όταν χαμογελάς, τα έχεις παρατηρήσει; Τα ελαφρώς σκουρόχρωμα σημαδάκια που μαρτυρούν ότι πέρυσι αγαπήθηκες λίγο περισσότερο με τον ήλιο, τα έχεις δει; Μήπως η θαμπάδα του προσώπου σου μαρτυρά ότι δεν σου φέρεσαι με όση αγάπη θα έπρεπε και σε αγχώνεις λίγο παραπάνω; Κοιμάσαι καλά; Τις γραμμούλες δίπλα από τα μάτια σου που μαρτυρούν πόσο γελαστό κορίτσι είσαι, έχεις αφιερώσει λίγο χρόνο για να τις εκτιμήσεις;

Η ζωή σου είναι τόσο ξεχωριστή και μοναδική και το πρόσωπό σου λέει την ιστορία σου είτε το αντιλαμβάνεσαι είτε όχι. Ακόμη και αν εσύ με το χαμό της καθημερινότητάς σου και όλους τους διαφορετικούς ρόλους που καλείσαι να ικανοποιήσεις, δεν το αναγνωρίζεις στον εαυτό σου η δική σου “ιστορία” προσώπου, θέλει το προϊόν περιποίησης που θα της χαρίσει αυτό ακριβώς που χρειάζεται. 

Δεν είμαστε όλες ίδιες. Η κάθε μία είναι μοναδική. 

Και η Clinique φροντίζει να μας το υπενθυμίζει. 

Το κλειδί στην περιποίηση της επιδερμίδας είναι η εξατομίκευση. Ένα μοναδικό σύστημα ανάμιξης σου δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσεις εσύ, το προϊόν που ταιριάζει απόλυτα στην επιδερμίδα σου. Πέντε πανίσχυρες κάψουλες ευεργετικών συστατικών, “απαντούν” στις βασικότερες ανάγκες των γυναικών για καταπολέμηση των ερεθισμών, για ομοιόμορφη υφή, ομοιόμορφο χρωματικό τόνο, για καταπολέμηση της κούρασης και για λείανση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων. 

Επιλέγοντας μαζί με την εξειδικευμένη ειδικό μια από τις 3 βάσεις αναλόγως τον τύπο της επιδερμίδας σου, (ξηρή επιδερμίδα, μικτή/λιπαρή, κανονική), ανακαλύπτετε μαζί ποια ανάγκη έχει περισσότερο το δέρμα σου. Η χρωματιστή κάψουλα ενώνεται με το Dramatically Differect προϊόν βάσης, δημιουργώντας ένα πανίσχυρο συνδυασμό, τόσο μοναδικό όσο εσύ. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα στην επιδερμίδα σε όλες τις περιπτώσεις ενώ μετά την ολοκλήρωση χρήσης μιας συσκευασίας η βελτίωση είναι ορατή. 

Ενδιαφέρον έχουν και τα ενεργά συστατικά της κάθε χρωματιστής κάψουλας. Για παράδειγμα, για την καπολέμηση των ερεθισμών, το βασικό συστατικό είναι οι προβιοτικοί παράγοντες ώστε να χαρίσουν ευχάριστη αίσθηση στην επιδερμίδα και άμεση καταπράϋνση. Τα οξέα φρούτων βελτιώνουν την υφή του προσώπου μας και μειώνουν την εμφάνιση των πόρων. Η ρίζα ιαπωνικής Angelica, χαρίζει ομοιόμορφο χρωματικό τόνο και φωτίζει. Η ταυρίνη μπουστάρει την ενέργεια της κουρασμένης όψης. ενώ η πρωτεϊνη ορού γάλακτος απαλύνει τις ρυτίδες και γεμίζει τις γραμμές. 

Το δικό μου Clinique ID, αντιστοιχεί στην πορτοκαλί κάψουλα, για καταπολέμηση των σημαδιών της κούρασης μαζί με το oil free gel για ενισχυμένη αντιοξειδωτική δράση αφού είμαι urban girl και με το καυσαέριο δεν τα πάμε καλά. 

Δεκαπέντε πιθανοί συνδυασμοί σε περιμένουν για να ανακαλύψεις και εσύ το δικό σου ιδανικό. Τα προίόντα δεν περιέχουν parabens, φθαλικές ενώσεις και άρωμα. Τρεις ακόμη λόγοι για να να έχεις ακόμη πιο χαρούμενη επιδερμίδα. <3 

Mάθε περισσότερα εδώ 

 

shares