Ένα hack για να μη ξαναμπερδέψεις ποτέ τα πινέλα μακιγιάζ σου

Για κάποιες γυναίκες το μακιγιάζ μπορεί να αποτελεί πραγματική σπαζοκεφαλιά με το αποτέλεσμα να είναι αποθαρρυντικό για να εξασκήσουν περισσότερο τις ικανότητές τους. Τόσα πολλά προϊόντα, τόσα πολλά πινέλα, τόσο λίγος χρόνος για να κάνεις λάθος. Ωστόσο, η επιλογή του σωστού πινέλου μακιγιάζ για κάθε προϊὀν που χρησιμοποιούμε είναι σημαντική για ένα πολύ σοβάρο λόγο: το κάθε προϊόν έχει διαφορετική υφή και έτσι για να εφαρμοστεί σωστά χρειάζεται το πινέλο με το σωστό σχήμα και πυκνότητα τρίχας που χρησιμεύει ακριβώς για αυτό που προορίζεται. Το αψεγάδιαστο μακιγιάζ που είδες στο Youtube ή στο Instagram δεν είναι τόσο μακριά όσο νομίζεις. Αυτό που χρειάζεσαι είναι τα κατάλληλα προϊόντα και φυσικά τα κατάλληλα εργαλεία εφαρμογής. 

Η Sephora Collection έχει αποφασίσει να λύσει αυτό το πρόβλημα μια και καλή αφού η ολοκαίνουργια σειρά design πινέλων με συνθετική τρίχα, είναι αριθμημένη με τρόπο που βοηθά την κάθε γυναίκα να ολοκληρώσει το μακιγιάζ της βήμα βήμα. Έτσι για παράδειγμα, το πινέλο για το foundation είναι αριθμημένο με τον αριθμό 1. Για το concealer με τον αριθμό 2. Το πινέλο για την πούδρα έχει τον αριθμό 3 ενώ το πινέλο με το νούμερο 4 είναι το πινέλο για το ρουζ κ.ο.κ. 

Η σειρά πινέλων είναι vegan και οικολογική καθώς χρησιμοποιήθηκε μελάνι φυτικής προέλευσης ενώ η λαβή της είναι από ξύλο από δάση υπεύθυνης δασοκομίας. Η σειρά περιλαμβάνει συνολικά 7 πινέλα προσώπου και 5 πινέλα ματιών που διευκολύνουν το μακιγιάζ και βελτιώνουν την εφαρμογή του.

Πανέξυπνο; 

Θα τα βρεις στα καταστήματα Sephora 

shares