Οι καλύτερες hair masks για τέλεια μαλλιά το καλοκαίρι

hair masks teleia mallia kalokairi

Οι περισσότερες γυναίκες θεωρούν ότι οι μάσκες μαλλιών είναι απλώς ένα πιο ενισχυμένο conditioner. Αν και η δράση τους μοιάζει ελαφρώς, οι μάσκες έχουν σημαντικά θεραπευτικά οφέλη για τα αφυδατωμένα μαλλιά χωρίς λάμψη.

Στρεσάρουμε καθημερινά τα μαλλιά μας με πολλούς τρόπους, όπως υπερχρήση των εργαλείων styling σε υψηλές θερμοκρασίες, προϊόντα styling που τα ξηραίνουν, ήλιος, σφιχτές αλογοουρές και ειδικά το καλοκαίρι το αλάτι της θάλασσας. Οι μάσκες συγκαταλέγονται στην κατηγορία των θεραπειών των μαλλιών σε αντίθεση με τα conditioners. Αν και οι περισσότεροι ειδικοί συμβουλεύουν να χρησιμοποιούμε τις μάσκες μαλλιών 1 φορά την εβδομάδα, προσωπικά τις χρησιμοποιώ σε κάθε λούσιμο καθώς τα μαλλιά μου είναι μακριά, βαμμένα και τα περιποιούμαι συχνά με προϊὀντα styling. Οι μάσκες μαλλιών χρησιμοποιούνται μετά από καλό λούσιμο και ξέβγαλμα ενώ συνήθως χρειάζεται να τις απλώσεις από τις ρίζες ως τις άκρες και να τις αφήσεις να δράσουν περίπου 5 λεπτά.

Ένα tip: για ακόμη πιο λαμπερά μαλλιά που γυαλίζουν, ξέπλυνε τη μάσκα με χλιαρό προς κρύο νερό (όσο αντέχεις). Δες παρακάτω τις μάσκες μαλλιών που έχω δοκιμάσει, εγκρίνω και χρησιμοποιώ εναλλάξ σε κάθε λούσιμο αναλόγως τις ανάγκες των μαλλιών μου. 

Wella Professionals Fusion Intense Repair Mask 

Coco & Eve, Like a virgin coconut & fig hair mask, Sephora

Pantene Superfood Hair Mask


Pantene 2 Minutes Repair & Protect Intensive Masque

Apivita Express Beauty Hair Mask Hyaluronic Acid


Love Beauty and Planet Muru Muru Butter & Rose Hair Mask

Garnier Botanic Therapy Almond Milk Softness Mask

shares