Τα μεγαλύτερα hairtrends του 2020 θα σε ενθουσιάσουν

Τα μαλλιά μας είναι ένα από τα βασικά στοιχεία της εμφάνισης και της αυτοπεποίθησής μας. Έχω γράψει πολλές φορές για όλες τις μελέτες που έχουν δείξει ότι μια good hair day μπορεί να αποβεί εξαιρετικά ωφέλιμη για μια γυναίκα αφού αυξάνεται η αυτοπεποίθηση, οι δεξιότητες και η αποδοτικότητά της στην εργασία.

Όμως αυτό δεν είναι ένα επιστημονικό άρθρο, αλλά ένας “θησαυρός” που πρέπει να τον αποθηκεύσεις στη μνήμη του κινητού σου την επόμενη φορά που θα επισκεφθείς το κομμωτήριο. Τα hair trends του 2020 έχουν αρχίσει ήδη και αποκαλύπτονται από τις δημιουργίες των celebrity hair stylists και το σίγουρο είναι ότι η νέα χρονιά θα είναι μια συναρπαστική χρονιά για το hairstyling μας. Εξεζητημένα αξεσουάρ που αναβαθμίζουν ακόμη και τις πιο “ταπεινές” πλεξίδες, λάμψη, αριστοκρατικές πέρλες, χτενίσματα που παραπέμπουν στην κομψότητα και θηλυκότητα των 60s είναι λίγα μόνο από τα trends που έχουμε να επιλέξουμε φέτος.

Η celebrity hair stylist Justine Marjan είναι μια από τις πιο δημοφιλείς του Instagram αυτή την περίοδο αφού από τα χέρια της έχουν περάσει οι πιο διάσημες celebrities του red carpet, χαρίζοντάς μας μερικά από τα πιο εντυπωσιακά χτενίσματα για να μελετήσουμε.

Δες εδώ 10 τέλεια minimal nail designs

Το σίγουρο είναι ότι τα αξεσουάρ και τα κοσμήματα μαλλιών, έχουν φέτος την τιμητική τους. Δες τα παρακάτω trends και άφησε τον εαυτό σου ελεύθερο να “παιξει” να δοκιμάσει και να πειραματιστεί με τις υφές των αξεσουάρ, τις λάμψεις και τις τεχνικές καθώς πάνω από όλα για να είναι πετυχημένο ένα hair look, πρέπει να είναι πρωτίστως απολαυστική η διαδικασία. 

Στολισμένες, μακριές πλεξίδες και αλογοουρές

Οι πλεξίδες και οι αλογοουρές δεν είναι κάτι νέο στις τάσεις, αυτό που τις κάνει ξεχωριστές φέτος όμως είναι ότι αλλάζουν μήκος και διάθεση. Στολίζονται με τα πιο ευφάνταστα κοσμήματα, hair clips και κορδέλες ενώ αν είσαι τολμηρή, το προσθετικό μήκος της πλεξίδας αγγίζει μέχρι και τους γλουτούς για ακόμη πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα. 

 

Πέρλες παντού

Οι πέρλες στα μαλλιά έχουν την τιμητική τους. Μικρές ή μεγάλες, λίγες ή σε όλο το μήκος των μαλλιών, οι πέρλες τοποθετούνται στρατηγικά για να μας χαρίσουν μερικά από τα πιο glam hair looks. *Tip: για να τις εφαρμόσεις στα μαλλιά χωρίς να τα τραυματίσεις και να έχει διάρκεια το αποτέλεσμα, χρησιμοποίησε λίγη κόλλα για τις βλεφαρίδες. 

Υπερμεγέθη αξεσουάρ

Η τάση φέτος υποδεικνύει ότι όσο το μεγαλύτερο τόσο το καλύτερο. Τα αξεσουάρ που μέχρι πρότινος έδιναν ένα ρομαντικό χαρακτήρα στο look μας, αλλάζουν μέγεθος και γίνονται επιβλητικό fashion statement. Στις trending υφές θα δούμε υπερμεγέθη αξεσουάρ από τούλι και βελούδο. 

60s feminine is back

Η ρετρό θηλυκότητα των 60s επιστρέφει δυναμικά με σύγχρονη απόδοση. Αυτό σημαίνει άκρες γυρισμένες επιμελημένα προς τα έξω, λείες ρίζες και όγκος στην κορυφή.

shares