Αλλάζει η καραντίνα τους κανόνες ομορφιάς για τις επαγγελματικές βιντεοκλήσεις; Δες τα προϊόντα που χρειάζεσαι

Η δουλειά από το σπίτι όπως έχουμε καταλάβει όλοι, απαιτεί δραματικές αλλαγές στον τρόπο σκέψης και λειτουργίας μας. Αν και ανήκω στην ομάδα των ανθρώπων που έτσι και αλλιώς εργαζονταν ώρες από τον υπολογιστή του σπιτιού τους, λόγω της πανδημίας έχω βιώσει και εγώ διάφορες αλλαγές, όπως για παράδειγμα ότι τα meetings έχουν αντικατασταθεί από βιντεοκλήσεις. Κάπου μέσα στην εσωτερική αταξία που έχει φέρει η καραντίνα, τα ωράρια ύπνου που ξεπερνούν το ξυπνητήρι και την άνεση της χαλαρής φόρμας σου, πρέπει να δείχνεις ευπαρουσίαστη στις επαγγελματικές βιντεοκλήσεις σου. Η προσωπική σου περιποίηση ωστόσο, δεν έχει να κάνει μόνο με τον επαγγελματισμό σου, αλλά περισσότερο τώρα παρά ποτέ, παίζει σημαντικό ρόλο και στη διάθεση και τη ψυχολογία σου.

Ποιό είναι το beauty code της επαγγελματικής βιντεοκλήσης; Θα πρέπει να είσαι ακριβώς όπως θα ήσουν στο γραφείο; Θα φοράς μακιγιάζ και αν ναι, τί είδους;

Αν και θα μπορούσαμε να πούμε ότι αυτό εξαρτάται σε ένα μεγάλο βαθμό από την κάθε γυναίκα, το βασικό μέλημα είναι να δείχνεις ευπαρουσίαστη και να αισθάνεσαι ο εαυτός σου. Μπορεί στην καθημερινότητά μου να κάνω ένα πολύ συγκεκριμένο μακιγιάζ, το οποίο έχω εξασκήσει ώστε να μου παίρνει το λιγότερο δυνατό χρόνο, οι ανάγκες της καραντίνας όμως, έχουν αλλάξει και τα προϊόντα που χρησιμοποιώ, καθώς πλέον δεν με ενδιαφέρει να φοράω “βαριά” προϊόντα που θα διαρκέσουν ώρες εφόσον δεν χρειάζεται να βρίσκομαι στο τρέξιμο εκτός σπιτιού, αλλά προϊόντα με ελαφριά σύνθεση που επιτρέπουν στο δέρμα μου να αναπνέει.

Αυτή την περίοδο έχω υιοθετήσει προϊόντα με πιο ανάλφρες υφές, έχω δώσει πολύ χώρο στις cc creams και bb creams, τα foundations με ημιδιάφανη κάλυψη, το ρουζ που δεν παραλείπω ποτέ ειδικά τώρα που δίνει μια αίσθηση φρεσκάδας και χαρά στα μάγουλα, όπως επίσης και τις φυσικές αποχρώσεις στα κραγιόν. Η μάσκαρα είναι σταθερή αξία, όπως επίσης και το highlighter, αυτή τη φορά σε πιο διακριτικούς τόνους.

Δες παρακάτω μερικά προϊόντα μακιγιάζ με τα οποία μπορείς να αντικαταστήσεις προσωρινά το “βαρύ πυροβολικό” του νεσεσέρ σου αυτή την περίοδο και τα οποία έχω δοκιμάσει και εγκρίνω. 

Everlasting Sync The One, Oriflame

Hello Happy Foundation, Benefit

Pro filtr’ powder, Fenty Beauty

Laura Mercier, Translucent Powder

Benetint, Benefit Cosmetics

Bell Hypoallergenic Glow Stick

High Glass Face Primer, Nyx

Glow monamour highlighter drops, L’Oreal Paris

Morello Matte Lipstick, Korres Damask Rose

Tinted Lip Balm, Caudalie, French Kiss

 

shares