Κέρδισε 2 Skin Nails & Hair 60s της Solgar

skin nails & hair solgar

Ποιά γυναίκα δεν θέλει δυνατά και υγιή μαλλιά, νύχια και επιδερμίδα; Το Skin Nails & Hair της Solgar προσφέρει στον οργανισμό μας όλα όσα χρειάζεται για να ενισχύσει τους μηχανισμούς που μας ομορφαίνουν.

Ένα συμπλήρωμα το οποίο έχω εντάξει στην καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς μου. Δεν αμελώ να το λαμβάνω καθημερινά ανά διαστήματα ως μέρος της beauty routine μου. Μαζί με τις κρέμες, τα καθαριστικά προσώπου και τις μάσκες, το Skin Nails & Hair της Solgar συμπληρώνει και ενισχύει την αγάπη που στέλνω στην επιδερμίδα μου.

Δες εδώ πώς να βρεις το σωστό τύπο της επιδερμίδας σου

Τα καλά νέα είναι ότι όσα αγαπώ δεν τα κρατώ μόνο για εμένα. Τρεις τυχερές θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν από 2 Skin Nails & Hair 60s. Ο διαγωνισμός εξελίσσεται στο Instagram και χρειάζεται να ακολουθήσεις 3 απλά βήματα. Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σου αρκεί να ακολουθήσεις το @missbloublou_ στο Instagram καθώς και το @solgar_greece να κάνεις tag με σχόλιο 2 φίλες σου στο βίντεο του διαγωνισμού εδώ  και να κάνεις like στη φωτογραφία. Οι νικήτριες θα ανακοινωθούν έπειτα από τυχαία κλήρωση. Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει 1 εβδομάδα.

View this post on Instagram

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ! ❤️ 3 τυχερές θα κερδίσουν από 2 Skin Nails and Hair 60s της SOLGAR. Για να το κερδίσεις: ➡️Follow: @solgar_greece ➡️Follow : @missbloublou ➡️Tag 2 φίλες ➡️Like στη φώτο! Κάθε φθινόπωρο φροντίζω τα μαλλιά μου ακόμη πιο εντατικά. Τα ψαλιδίζω όσο χρειάζεται ώστε να απαλλαγώ από την ψαλίδα και την ξηρότητα που προκάλεσε το καλοκαίρι και φυσικά ενισχύω την υγεία, τη λάμψη και τη δύναμή τους με το αγαπημένο μου Skin Nails And Hair της SOLGAR. Έχει μπει πλέον στην καθημερινή ρουτίνα πρωινής ομορφιάς μου και είναι ένα βήμα το οποίο δεν παραλείπω ποτέ, αφού μαζί με τα μαλλιά ομορφαίνει την επιδερμίδα και τα νύχια μου και τώρα θέλω να μπει και στη δική σου! Ο διαγωνισμός λήγει το Σάββατο 26/10! Καλή επιτυχία! #Solgargreece #solgar #missbloublou #video #happy #happiness #giveaway #instagood #beauty #beautytutorial #hair #nails #prettygirlgang #beautyblogger video: @aggelosmtr

A post shared by 🔹Alexia Zaradouka🔺Beauty Coach (@missbloublou_) on

Μια εξαιρετική ευκαιρία για να δοκιμάσεις την τύχη σου. Το Skin Nails & Hair της Solgar θα είναι πλέον ένα από τα “κοινά” σημεία μας στη ρουτίνα ομορφιάς. Καλή επιτυχία! 

shares