Το προϊόν ομορφιάς από κίτρινη παπαρούνα που καταπολεμά την κυτταρίτιδα

kitrini paparouna gia kittaritida

Ποιά γυναίκα δεν θέλει να καταπολεμήσει την κυτταρίτιδα; Πολλές σειρές έχουν γραφτεί για τον “αιώνιο εχθρό” της επιδερμίδας μας, όμως τί είναι στην πραγματικότητα;

Η κυτταρίτιδα είναι μια δυσλειτουργική κατάσταση των κυττάρων της επιδερμίδας μας και πρόκειται για την εναπόθεση νερού και λίπους ανάμεσα στο δέρμα και τον υποδόριο ιστό, κυρίως στα σημεία των μηρών, των γλουτών, του στομαχιού, της κοιλιάς και των μπράτσων.

Αυτό συμβαίνει συνήθως λόγω κακής τοπικής αιμάτωσης με αποτέλεσμα το δέρμα να χάνει την ελαστικότητά του και να δημιουργείται η όψη του γνωστού σε όλες μας “φλοιού πορτοκαλιού”.

Πώς καταπολεμάται όμως η κυτταρίτιδα; Ένας βασικός παράγοντας είναι η επαρκής ενυδάτωση του οργανισμού και η ισορροπημένη διατροφή, ωστόσο υπάρχουν προϊόντα τα οποία μπορούν να ενισχύσουν σε μεγάλο βαθμό τον περιορισμό και την καταπολέμησή της. Ένα από τα προϊόντα που έχω δοκιμάσει και έχω δει αποτελέσματα στην επιδερμίδα μου είναι το Slimming Coffee Cream της Cinq Mondes που θα βρεις αποκλειστικά στα Orloff Spa (αυτή την περίοδο τηλεφωνικά). 

Τακτικά μασάζ στην επιδερμίδα με τη Slimming Coffee Cream, ενεργοποιούν τη μικροκυκλοφορία της περιοχής και περιορίζουν την εμφάνιση των λιποκυττάρων κάνοντας την επιδερμίδα να δείχνει πιο σφιχτή και τονωμένη. Αυτό συμβαίνει καθώς η φόρμουλα της περιέχει ένα μοναδικό συνδυασμό από ενεργά συστατικά τα οποία επιφέρουν πραγματικά αποτελέσματα στην επιδερμίδα.

Περιέχει καφεϊνη η οποία δημιουργεί λιπόλυση, πράσινο καφέ για αποτοξίνωση της επιδερμιδας και αναζωογόνηση του λεμφικού συστήματος, καρπούς από το φυτό Κόλα το οποίο ευδοκιμεί στην Ινδία και τονώνει τη μικροκυκλοφορία καθώς και ένα πατενταρισμένο συστατικό το οποίο βασίζεται στην κίτρινη παπαρούνα και αυξάνει τον τόνωση της επιδερμίδας.

Τα αποτελέσματα είναι ακόμη πιο εμφανή αν συνδυάσεις την εφαρμογή του προϊόντος με έντονες κυκλικές κινήσεις μασάζ ώστε να τονώσεις και να ”ξυπνήσεις” την επιδερμίδα σου! 

 

 

shares