ΤΟ MISS BLOUBLOU ΣΤΟ JOIN US ΜΕ ΤΗΝ AUSSIE HAIR!

Τo Miss BlouBlou, είχε την χαρά να παρευρεθεί στο δημοφιλές Join Us με την υπερταλαντούχα Κορίνα Βρουσια από το Type My Style και να μιλήσουμε για τις τάσεις στα μαλλιά για την νέα ανοιξιάτικη σεζόν, που έχει πια μπει για τα καλά! Μαζί με τα προϊόντα περιποίησης μαλλιών και hairstyling, Aussie, που αποδεικνύονται ο καλύτερος σύμμαχος για υπέροχα, υγιή και λαμπερά μαλλιά, σου δίνουμε tips και συμβουλές για να πετύχεις το τέλειο beach wave και όγκο που σε ακολουθεί όλη την διάρκεια της ημέρας!

https://vimeo.com/123944926

Φέτος την Άνοιξη, οι τάσεις στα μαλλιά προστάζουν μακριά beach waves, χαμηλές κοτσίδες στο ύψος του αυχένα αλλά και bohemian πλεξίδες με εντυπωσιακές πεντάκλωνες, criss- cross tales και πλεξιδάκια γύρω από το πρόσωπο!

Βασικό στοιχείο όλων των παραπάνω, είναι ο φυσικός όγκος στα μαλλιά, τον οποίο μπορείς να πετύχεις, ακολουθώντας απλές συμβουλές!

2

Volume Guide

*Προτίμησε σαμπουάν με ελαφριά σύνθεση που καθαρίζουν τα μαλλιά, χωρίς να αφήνουν λιπαρά υπολείμματα, αποφεύγοντας έτσι το περιττό “βάρος”!

*Αντί να κρεπάρεις τα μαλλιά, κινδυνεύοντας να τραυματίσεις την τρίχα, δοκίμασε να τα στεγνώνεις ανάποδα!

*Θυμήσου να αλλάζεις αρκετά συχνά την φορά της χωρίστρας σου, καθώς έτσι τα μαλλιά σου διατηρούν τον όγκο τους και αποφεύγεις την δημιουργία ανεπιθύμητων φυτρών!

*Το πιο σημαντικό, είναι η επιλογή των σωστών προϊόντων haistyling, με ελαφριά αλλά σταθερή σύνθεση, διατηρούν το χτένισμα που επιθυμείς, χωρίς να τα βαραίνουν και εντείνοντας την ελεύθερη sexy κίνηση των μαλλιών σου! Η Aussie Hair, είναι εδώ για να αποτελέσει τον πιο πολύτιμο σύμμαχό σου, στα sexy, υγιή μαλλιά!

Δες όλο το video με τις συμβουλές και μην ξεχάσεις να τσεκάρεις και τα super stylish fashion items, που σου προτείνει το Fashionnoiz!

Thanks a lot, Κορίνα, Join Us και Aussie Hair, για την πιο ζεστή φιλοξενία!

Βρες το Join Us εδώ

Το Type My Style εδώ

Τα Aussie Hair εδώ 

 

shares