Η νέα μάσκαρα που πρέπει να δοκιμάσεις επειγόντως

nea mascara prepei dokimaseis epigontos
Με τις μάσκαρα έχω μια ιδιαίτερη σχέση. Δοκιμάζω πολλές κάθε μήνα, ωστόσο όπως θα έχεις παρατηρήσει, σου παρουσιάζω μόλις 2-3 ανά σεζόν, αφού θα λέγαμε ότι συγκαταλέγομαι στις “δύσκολες” υποψήφιες.

Αναζητώ μάκρος και όγκο, βαθύ χρώμα αλλά και σύσταση που δεν τις ξηραίνει και αφαιρείται εύκολα χωρίς ιδιαίτερο τρίψιμο ώστε να μην ερεθίζεται η περιοχή των ματιών αλλά και να μη τραυματίζω τις βλεφαρίδες μου. Ενώ μέχρι τώρα ήμουν φανατική της ‘Better than Sex” της Too Faced και πολύ δύσκολα θα την αντάλλαζα με κάτι διαφορετικό στο νεσεσέρ μου, ήρθε τελικά κάτι νέο και επαναστατικό που έχει συνεπάρει το internet και μαζί και εμένα: η Damn Girl.
Aπανταχού beauties, editors, bloggers και youtubers, εκθειάζουν τη Damn Girl μάσκαρα της Too Faced και καθόλου άδικα αφού η επαναστατική της σύνθεση περιέχει μια σειρά από καινοτομίες, που χαρίζουν αψεγάδιαστο βλέμμα και εντυπωσιακότατο αποτέλεσμα για 24 ώρες. 

Η κρεμώδης υφή της σε μορφή mousse, περιέχει ένα ειδικό μείγμα από κεριά νέας γενιάς που χαρίζουν πλούσιο όγκο χωρίς να βαραίνουν τις βλεφαρίδες. Τα καινοτόμα πολυμερή τις διατηρούν ελαστικές καθώς τις ανασηκώνουν, τις επιμηκύνουν και τους χαρίζουν συγκλονιστική καμπύλη, χωρίς μουτζούρες, που μένει σταθερή για 24 ώρες. Σύμφωνα με τους ειδικούς της Too Faced, πρόκειται για μια μάσκαρα που δημιουργήθηκε με εντελώς διαφορετικό τρόπο από ότι μέχρι τώρα, σπάζοντας κάθε κανόνα στη διαδικασία παρασκευής. 

Βέβαια ένα σημαντικό ποσοστό της “μαγείας” βρίσκεται στο βουρτσάκι Infinity Brush με διπλή ίνα. Το καμπυλωτό του σχέδιο που θυμίζει το σχήμα του απείρου, θα σου χαρίσει απείρως σαγηνευτικό βλέμμα, αφού αγκαλιάζει και καμπυλώνει κάθε βλεφαρίδα, για εξωπραγματικά εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Δοκίμασα και μοιράζομαι tips: Το αποτέλεσμα χτίζεται, για ακόμη πιο βαθύ μαύρο και περισσότερο όγκο, κάνοντας layering στις στρώσεις. Επιπλέον, δεν χρειάζεται να ανησυχείς για την ποσότητα αφού το βουρτσάκι παίρνει όση ποσότητα χρειάζεται. Για τις μικρότερες βλεφαρίδες κοντά στην εσωτερική γωνία του ματιού, χρησιμοποίησε το βουρτσάκι κάθετα στη δεύτερη στρώση για ακόμη πιο έντονο look. Αποτελεί μια επένδυση για το μακιγιάζ σου και σου συνιστώ να τη δοκιμάσεις οπωσδήποτε. 

Θα τη βρεις αποκλειστικά στα καταστήματα Sephora , στο sephora. gr & στο mob. App. 

shares