Δες όλα όσα έγιναν στο 1ο “What Makes You Feel Beautiful” Workshop.

To What Makes You Feel Beautiful workshop ξεπέρασε σε προσδοκίες τις συμμετοχές αποδεικνύοντας ότι η αυτοπεποίθηση είναι ένα βασικό στοιχείο που δεν πρέπει να λείπει από κανένα μπουντουάρ. Τις εντυπώσεις έκλεψε η Χρωματοθεραπεία. 

Το Σάββατο 11 Μαϊου αποδείχθηκε μια γιορτή της μοναδικότητας και της ροπής προς την αλλαγή, της απελευθέρωσης από την τοξικότητα νου και πνεύματος, της αγάπης της ύπαρξης και της ανάδειξης του εσωτερικού μας ουράνιου τόξου.

Ένα φρέσκο και δροσερό καλωσόρισμα από τα Starbucks, ήταν ό,τι έπρεπε για να σπάσει ο πάγος, να δημιουργηθούν τα πρώτα χαμόγελα και να γίνουν οι πρώτες γνωριμίες και συστάσεις. Να ξεχυθεί το vibe μέσα από το “είναι” και να αγκαλιάσει το νέο, με φιλική διάθεση και extra ενεργητικότητα για όλα όσα έρχονται. 

Το workshop ξεκίνησε με το All things Detox by bioten Detox και ολοκληρώθηκε με τα “Μπιουτοπαιχνίδια”. 

Ποιες είναι οι αιτίες της τοξικότητας του νου; Τί είναι το “Attention Economy” και πώς αυτό επηρεάζει τη διάθεση και τις σκέψεις μας; Οι παρευρισκόμενες είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τα patterns σκέψης που μπλοκάρουν το νου μας από το να δεξιπλώσει καθημερινά όλο του το μεγαλείο θετικότητας και υλοποίησης των προθέσεών μας. Όλα αυτά που εμποδίζουν την καλή μας διάθεση από το να εξελιχθεί και να μεταδοθεί στο περιβάλλον μας, εντοπίστηκαν και ανακαλύψαμε τρόπους για να καταπολεμήσουμε την κακή συνήθεια της πνευματικής τοξικότητας. Παράλληλα, ανακαλύψαμε τη νέα σειρά bioten Detox η οποία μας βοηθά να προστατεύουμε την επιδερμίδα μας από την περιβαλλοντική μόλυνση, προσφέροντας αντιοξειδωτική προστασία ειδικά για τις επιδερμίδες των γυναικών που ζουν και βιώνουν τους ρυθμούς της πόλης. Η σειρά bioten Detox ενθουσίασε με τις ευεργετικές της δράσεις για την επιδερμίδα μας ενώ το συστατικό pollu block που περιέχει αποτελεί μια πραγματική καινοτομία για την περιποίηση της επιδερμίδας μας. Παράλληλα, τα μπιουτοπαιχνίδια που επινόησε το MissBlouBlou, άνοιξαν νέους δρόμους στην καθημερινή περιποίηση ομορφιάς των συμετεχόντων αφού είδαμε έξυπνους τρόπους ώστε να ενσωματώνουμε πνευματικές εργασίες κατά τη διάρκεια της χρήσης των προιόντων ομορφιάς, βελτιώνοντας έτσι μέσω αυτών, τη σχέση μας με τον εαυτό μας, με το περιβάλλον μας αλλά και με την κατάσταση της επιδερμίδας μας. Όλες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τη σειρά bioten Detox παίρνοντάς τη μαζί τους φεύγοντας. 

Στο What Makes You Feel Beautiful Workshop, ανακαλύψαμε τη βασική αιτίτης χαμηλής αυτοπεποίθησης. Μέσω του “Unapologetically myself by ghd” εντοπίσαμε όλους τους ψυχοκοινωνικούς παράγοντες που υποσκάπτουν τη θετική εικόνα για τον εαυτό μας από νεαρή ηλικία. Ακόμη, ονοματίσαμε τους λόγους που επηρεάζουν την αυτοδιάθεσή μας καθημερινά. Μέσα από το Hair Challenge που επινόησε το MissBlouBlou, μάθαμε τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα μαλλιά μας και το hair look μας ως έναν εναλλακτικό και fun τρόπο για να ξεκινήσουμε και να ολοκληρώσουμε με επιτυχία τα 4 στάδια ενίσχυσης της αυτοπεποίθησης βελτιώνοντας παράλληλα συνειδητά τον ψυχισμό μας μέσα από την εικόνα που αντικρύζουμε στον καθρέφτη. Οι hair experts της Wella από τα κομμωτήρια Hairway ήταν εκεί σε ένα pop up hair salon προσφέροντας tips και πραγματοποιώντας τα αντίστοιχα χτενίσματα στην κάθε παρευρισκόμενη ώστε να ξεκινήσουν το Hair Challenge άμεσα, φεύγοντας από τον χώρο. Τα ghd tools ήταν εκεί για να δημιουργήσουμε τα hair looks ενώ έκανε το ντεμπούτο της η νέα συλλεκτική ghd platinum+ Festival. Αντλώντας έμπνευση από τις εντυπωσιακές παρουσίες στα μουσικά φεστιβάλ, η Festival Collection, σε βοηθά να κλέψεις καρδιές με τα εντυπωσιακά hairlooks σου. Το ghd platinum+ είναι με την πρωτοποριακή ultra-zone τεχνολογία πρόβλεψης που προβλέπει τις ιδιαίτερες ανάγκες των μαλλιών και προσαρμόζει την ισχύ αναλόγως. Με την ιδανική θερμοκρασία για styling 185°C, χαρίζει 70% πιο δυνατά μαλλιά, 20% περισσότερη λάμψη και 2x περισσότερη ομοιομορφία στο χρώμα. 

Η Έφη Ανέστη, με μακρά πορεία στο χώρο των media και την εξειδίκευσή της ως beauty editor, μας παρέσυρε στον “μπιουτόκοσμό” της. Στην ομιλία της ανέδειξε το συναίσθημα που μας ομορφαίνει μαζί με τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε, αγγίζοντας με τα λόγια της ένα κομμάτι της διάθεσής μας. Εκτός από την ψυχή του www.beautydiaries.gr ήταν μαζί μας και το δεύτερό της “παιδί” το shop.diaries.gr με εκπληκτικά stationary σε guest εμφάνιση που μας έφτιαξαν τη μέρα.  

Το workshop ολοκληρώθηκε με το “Color is The Answer” by OPI και μια εκπληκτική πρώτη επαφή με τον μαγικό κόσμο των χρωμάτων. Τί είναι τα χρώματα; Πώς μας επηρεάζουν; Οι παρευρισκόμενες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τη νέα Tokyo Collection OPI και να αρχίσουν να αντιλαμβάνονται το χρώμα και το μανικιούρ τους ως κάτι εντελώς αντισυμβατικό από ότι έχουμε συνηθίσει ως τώρα. Κάνοντας συνειδητές επιλογές με splash χρώματος στη ζωή μας ξεκινώντας από το μανικιούρ μας, μπορούμε να αλλάξουμε τον ρου της καθημερινότητάς μας αλλάζοντας την ψυχολογία μας και ανακαλύπτοντας τον εαυτό μας.

Το workshop ολοκληρώθηκε με την ομιλία της κυρίας Ελευθερίας Κοντομάρη, ολιστική σύμβουλο με τη χρήση των χρωμάτων και αφού η κάθε παρευρισκόμενη ανακάλυψε το πρώτο προσωπικό της χρώμα, είχε την ευκαιρία να βιώσει μια σύντομη γεύση μέσω της χρήσης μπαλονιών. Όλες είχαν την ευκαιρία να πειραματιστούν με τα χρώματα φεύγοντας αφού έλαβαν μια goodie bag με αποχρώσεις από τη νέα Tokyo Collection.

Λίγο πιο ενδιαφέρον και ιδιαίτερο έκανε το workshop, τα κρασιά Dogkas Wines. Με τη φίνα γεύση του, πρόσφεραν την αίσθηση πολυτέλειας που αρμόζει σε κάθε γυναίκα που επιθυμεί να κάνει βουτιά στον εαυτό της. Κάθε ευχάριστη, δροσερή γουλιά των Dogkas Wines, σε φέρνει όλο και πιο κοντά στο να συμπαθήσεις τον εαυτό σου λίγο περισσότερο αφου η χαλαρότητα και η ευχάριστη διάθεση είναι το βασικό κλειδί της αγαλλίασης. 

Η ομορφιά βρίσκεται στο να προσφέρεις. Τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος, βρέθηκαν στο What Makes You Feel Beautiful Workshop με ένα popup shop αλλά και το σπουδαίο έργο τους ενισχύθηκε από τις πωλήσεις των εισιτηρίων. 

Η αυτοβελτίωση είναι η πιο δυναμική μορφή αγάπης προς τον εαυτό μας. Μέσω μικρών, έξυπνων αλλαγών στην καθημερινότητά μας, μπορούμε να αλλάξουμε όλα τα κομμάτια του παζλ που αποτελούν τη ζωή μας και να τα τοποθετήσουμε μεταξύ τους αρμονικά ώστε να αγγίζουμε και να βιώνουμε καθημερινά, την προσωπική μας ευτυχία. Η ρουτίνα ομορφιάς, η οποία βρίσκεται ήδη στην καθημερινότητα της κάθε γυναίκας, μπορεί να αποτελέσει ένα σπουδαίο εργαλείο αυτογνωσίας και αυτοβελτίωσης.

Xορηγός Επικοινωνίας: allyougr

Υποστηρικτής: Εναλλακτική Ατζέντα enallaktikiagenda.gr

shares