Ένα πανέξυπνο trick για μακριές και έντονες βλεφαρίδες

Όλες λατρεύουμε τη μάσκαρα και πολύ συχνά βγαίνουμε προς αναζήτηση νέας, ακόμη καλύτερης από την προηγούμενη που θα κάνει το βλέμμα μας σαγηνευτικό και το μακιγιάζ μας αψεγάδιαστο. Το mascara hunting, όπως συνηθίζω να το αποκαλώ, απέκτησε εντελώς διαφορετική τροπή όταν ανακάλυψα ένα τρικ που χαρίζει μακριές βλεφαρίδες, με όγκο και χωρίς κόμπους.

Το τρικ βασίζεται στην πολύ απλή αλλά πανέξυπνη χρήση της σύστασης της κάθε μάσκαρα σε συνδυασμό με το βουρτσάκι, την οποία οι makeup artists του Χόλιγουντ φαίνεται να γνωρίζουν καλά. Γνωρίζουμε όλες ως τώρα ότι αναλόγως το αποτέλεσμα που θέλουμε να πετύχουμε στις βλεφαρίδες μας και με βάση το είδος των φυσικών μας βλεφαρίδων θα επιλέξουμε το αντίστοιχο βουρτσάκι. Έτσι για πάραδειγμα, αν επιθυμείς βλεφαρίδες με όγκο θα επιλέξεις το καμπυλωτό, τρίχινο βουρτσάκι ενώ αν επιθυμείς μήκος και βλεφαρίδες χωρίς κόμπους θα επιλέξεις το πλαστικό βουρτσάκι που ξεχωρίζει τις βλεφαρίδες και απλώνει χρώμα σε όλο το μήκος τους.

Δες εδώ τις καλύτερες μάσκαρα για έντονο βλέμμα

Τί γίνεται όμως όταν τα θέλεις όλα ταυτόχρονα; Κάνεις ένα πανέξυπνο συνδυασμό από τα κατάλληλα βουρτσάκια.

Επιλέγεις τη σύσταση της μάσκαρα που σου ταιριάζει περισσότερο, για παράδειγμα μια μάσκαρα με vegan σύσταση. Χρησιμοποιείς για την πρώτη στρώση το βουρτσάκι για όγκο το οποίο βρίσκεται συνήθως σε σχήμα κλεψύδρας και είναι αρκετά πυκνό. Λίγο πριν στεγνώσει εντελώς η πρώτη στρώση, χρησιμοποιείς την ίδια μάσκαρα αλλά αυτή τη φορά με πλαστικό βουρτσάκι, το οποίο είναι ιδανικό για να ξεχωρίζει τις βλεφαρίδες και να απλώνει ομοιόμορφα το χρώμα σε όλο το μήκος τους ακόμη και στις πιο μικρές.

Το αποτέλεσμα είναι πολύ εντυπωσιακό και θα σου αλλάξει εντελώς τη νοοτροπία σχετικά με το μακιγιάζ των ματιών σου. Αυτό το απλό τρικ χρησιμοποιείται πολύ συχνά στο red carpet όταν η celebrity δεν επιθυμεί να χρησιμοποιήσει ψεύτικες βλεφαρίδες. Καθώς η κάθε γυναίκα είναι ξεχωριστή, πειραματίσου με τα βουρτσάκια και τις διαφορετικές μάσκαρα μέχρι να βρεις το συνδυασμό που θα απογειώσει το δικό σου βλέμμα.

shares