Ένα προϊόν ομορφιάς που δεν πρέπει να ξεχνάς το καλοκαίρι

*photo Liubov Pogorela

Αν και οι περισσότερες γυναίκες θυμόμαστε τα face mists το καλοκαίρι, πολλές από εμάς που έχουμε διαπιστώσει τις ευεργετικές τους ιδιότητες για την επιδερμίδα μας, τα χρησιμοποιούμε και κατά τη διάρκεια του χειμώνα, ιδίως στα ταξίδια.

Τα face mists αν και είναι από τα πιο πολυχρηστικά προϊόντα ομορφιάς, δεν απολαμβάνουν πάντα την αναγνώριση που τόσο τους αξίζει και αυτό δεν θα έπρεπε να συμβαίνει καθώς είναι από τα πιο εύχρηστα προϊόντα που μπορείς να χρησιμοποιήσεις.

Σε αντίθεση με όσες πιστεύουν ότι τα face mists είναι απλά αρωματισμένο νερό (αυτό δεν θα μπορούσε να συμβαίνει καθώς το σκέτο νερό αφυδατώνει την επιδερμίδα), αυτά τα προϊόντα με υδάτινη βάση περιέχουν συστατικά που ενυδατώνουν την επιδερμίδα, την καταπραϋνουν και την αναζωογονούν κατά τη διάρκεια της ημέρας. Επιπλέον, αναλόγως τη σύστασή τους, πολλά από αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως βάση προετοιμασίας της επιδερμίδας για το μακιγιάζ, για να μπλεντάρουν ευκολότερα οι στρώσεις του μακιγιάζ μεταξύ τους αλλά και να το ανανενεώσουν δίνοντάς του την κατάλληλη υγρασία, όταν αρχίσει και διαλύεται κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Κάτι ακόμη που καθιστά τα mists εξαιρετικά χρήσιμα, είναι η ιδιότητά τους να προσφέρουν άμεση αναζωογόνηση της επιδερμίδας. Αυτό εξυπηρετεί πολύ κατά τη διάρκεια του ταξιδιού με αεροπλάνο καθώς στις πτήσεις, η θερμοκρασία της καμπίνας πέφτει αισθητά και ο αέρας γίνεται πολύ ξηρός, για την αποφυγή της μετάδοσης νοσογόνων μικροοργανισμών. Η επιδερμίδα μας ξηραίνεται, θαμπώνει και πολλές φορές μάλιστα εμφανίζει ακμή. 

 

Jowaé Hydrating Water Mist

Aν δεν έχεις ξαναδοκιμάσει face mist, θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις από το Hydrating Water Mist Jowaé. To συγκεκριμένο mist, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διάφορες χρήσεις και ενυδατώνει, δροσίζει και ξυπνά τη λάμψη της επιδερμίδας. Περιέχει αντιοξειδωτικές φωτοφαινόλες, νερό από άνθος sakura και φυτική γλυκερίνη ενώ μυρίζει υπέροχα. 

Δεν περιέχει parabens, φαινοξυαιθανόλη, ορυκτά έλαια, συστατικά ζωικής προέλευσης, σιλικόνη και τεχνητά αρώματα.

Θα το βρεις στα φαρμακεία. 

shares