Το στυλό που εξαφανίζει ρυτίδες και μαύρους κύκλους από τα μάτια

to stilo pou svinei grammes

Ποιά γυναίκα δεν θέλει φωτεινό βλέμμα; Ποιά γυναίκα δεν την ενοχλούν οι πρώτες λεπτές ρυτίδες γύρω από τα μάτια και τα χείλη; Η αλήθεια είναι ότι θα συναντήσεις αρκετά προϊόντα στη διαδρομή σου προς την αντιγήρανση, λίγα όμως είναι αυτά που είναι πραγματικά αποτελεσματικά και πραγματοποιούν αυτά που υπόσχονται.

Ένα από αυτά είναι το Geto Supreme the Eye and Lip Contour. Ένα στυλό που σβήνει τις ρυτίδες γύρω από την περιοχή των ματιών και των χειλιών και φωτίζει το βλέμμα. 

Η φόρμουλά του βασίζεται στο θαυματουργό φυτό Geto, το οποίο ευδοκιμεί στην Ιαπωνία και αποτελεί το μυστικό αναγέννησης και νιότης μιας μεγάλης μερίδας του πληθυσμού. Οι ιδιότητες του φυτού ενισχύονται από την μεταλλική μικροσφαίρα μασάζ για πλήρη εφαρμογή αλλά και την αεροστεγή συσκευασία που διατηρεί το προϊόν άθικτο.

Geto Supreme the Eye and Lip Contour

Η φόρμουλά του περιέχει τρία ακόμη βασικά συστατικά τα οποία δρουν συνεργατικά με το Geto για εντυπωσιακά, άμεσα και μακροπρόθεσμα αποτελέσματα. 

  • Ματρικίνες: Φυσικά πεπτίδια που ενισχύουν τη δομή του δέρματος. Οι ρυτίδες γεμίζουν από το εσωτερικό τους καθώς ενισχύεται η παραγωγή κολλαγόνου και του υαλουρονικού οξέως. 
  • Εκχύλισμα από μετάξι που τονώνει τη μικροκυκλοφορία μειώνοντας τις σακούλες κάτω από τα μάτια και τις ρυτίδες στα χείλη.
  • Χρυσίνη: μια φυσική ισοφλαβόνη που εξάγεται από τα φυτά και βοηθά στην καταπολέμηση των μαύρων κύκλων.

*Η Χρυσίνη χρησιμοποιείται ως ενυδατικός παράγοντας και έχει πλούσιες αντιοξειδωτικές ιδιότητες μειώνοντας επιπλέον τις φλεγμονές. 

Γιατί είναι τόσο ιδιαίτερο

Η μεταλλική σφαίρα αποσυμφορεί και αναζωογονεί τις ευαίσθητες περιοχές γύρω από τα μάτια και τα χείλη κάνοντας “μασάζ” όσο τη χρησιμοποιείς στην επιδερμίδα ενώ παράλληλα οι 360 μαλάξεις βοηθούν ώστε το προϊόν να απορροφάται καλύτερα από την επιδερμίδα. Επιπλέον οι πιέσεις με την κρύα επιφάνειά της έχουν λειαντική δράση. Το πρόσωπο δείχνει άμεσα αναζωογονημένο, τονωμένο και οι γραμμές πιο απαλές. 

Θα το βρεις αποκλειστικά στα Orloff Spa εδώ

shares