ΣΤΟ JOIN US ΜΕ ΤΗΝ TRIUMPH GREECE!

Το Miss BlouBlou, αγαπά την μόδα σε κάθε της προέκταση. Μια από αυτές είναι και το issue “Underwear”! Ένα μεγάλο στήθος, είναι super sexy και σαγηνευτικό, πολλές φορές όμως, είναι δύσκολο να αναδειχθεί χωρίς να υπερτονίζεται! Γιαυτό, μαζί με την Θάλεια Γιαννακοπούλου, μοιραζόμαστε μαζί σου, μυστικά για το τέλειο bra fitting, ώστε να αναδείξεις το chic μπούστο σου με στιλ. 

https://vimeo.com/125673104

Μαζί μας, η αγαπημένη μας Triumph, η οποία σου δείχνει και στην πράξη, ότι είναι εκεί για εσένα, με στιλάτες λύσεις, ακόμη και για τις πιο απαιτητικές στιγμές της καθημερινότητάς σου. Ο ειδικός σχεδιασμός των σουτιέν Triumph, λαμβάνοντας υπόψιν τους όχι μόνο την ανάγκη για πρακτικότητα ενός βαρύ στήθους, αλλά και την ανάγκη σου για στιλ, είναι εκεί για να αναδεικνύει την θηλυκότητα σου κάθε στιγμή! 

theone

Fitting Guide

*Συνήθως, οι γυναίκες με μεγάλο στήθος, θεωρούν ότι οι κλειστές μπλούζες μέχρι τον λαιμό, κρύβουν την περιοχή. Κι όμως! Αυτό λειτουργεί αντίθετα! Μια κλειστή μπλούζα μέχρι τον λαιμό, κάνει το στήθος σου να φαίνεται ακόμη μεγαλύτερο!

*Προσπάθησε να τραβάς την προσοχή, σε διαφορετικά σημεία του σώματός σου και μακριά από το μπούστο σου, με τα κατάλληλα αξεσουάρ. Δοκίμασε για παράδειγμα, ένα bling arm party για να τραβάς την προσοχή στα χέρια σου!

*Οι μπλούζες και φορέματα σε σχήμα wrap, που δένουν γύρω από την μέση, κολακεύουν πολύ την σιλουέτα σου, σε δείχνουν λεπτότερη και αναδεικνύουν το μπούστο σου με στιλ.

Δες όλες τις συμβουλές για το τέλειο fitting, στο video και μην ξεχάσεις να επισκεφθείς ένα κατάστημα Triumph, για να βρεις και εσύ, το ιδανικό σουτιέν για εσένα!

Ευχαριστούμε πολύ Join Us, Θάλεια και Triumph, για την φιλοξενία!

Βρες το Join Us εδώ

Την Triumph εδώ  

shares