Ένα tip που θα κάνει το ντους σου απείρως πιο απολαυστικό και θα διώξει το στρες

tip metamorfoseis to mpanio se apolafsi

Σύμφωνα με την ινδουιστική φιλοσοφία, ο κάθε άνθρωπος μπορεί με την ενέργειά του να επηρεάσει το περιβάλλον του αλλά και αντίστροφα, η ενέργεια του κάθε ανθρώπου επηρεάζεται από όλα όσα τον περιβάλλουν. Σε μια διαδικτυακή ομιλία ενός σπουδαίου εν ζωή guru που είχα παρακολουθήσει, έμαθα ότι μπορούμε να ισορροπήσουμε την ενέργειά μας με διάφορους τρόπους, οι οποίοι περιλαμβάνουν το διαλογισμό, το τρέξιμο, το να αερίσουμε το χώρο μας, μέχρι και να κάνουμε ένα απολαυστικό μπάνιο.

Η αξία του τρεχούμενου νερού

Το τρεχούμενο νερό μας αναζωογονεί και δεν είναι τυχαίο που μετά από ένα ντους αισθανόμαστε ευεξία τόσο σε σωματικό όσο και σε πνευματικό επίπεδο. Κάθε φορά που βγαίνουμε από το μπάνιο, αισθανόμαστε πιο ανάλαφροι και η σκέψη μας είναι πιο ξεκάθαρη. Πολλοί μύθοι και θρησκείες άλλωστε έχουν δώσει εξαγνιστική διάσταση στο νερό ενώ βιολογικά ο ανθρώπινος οργανισμός δεν μπορεί να επιβιώσει χωρίς αυτό.

Αυτή η προσέγγιση έχει αλλάξει σημαντικά τον τρόπο που αντιμετωπίζω τα ντους μου. Πλέον αποφεύγω τα βιαστικά ντους (η περίοδος της καραντίνας βοηθάει σε αυτό) και απολαμβάνω την κάθε στιγμή, κάνοντας το μπάνιο μου σαν ένα μικρό τελετουργικό. Η αλήθεια είναι ότι έχω παρατηρήσει πως αυτή η προσέγγιση με χαλαρώνει ακόμη περισσότερο, ότι μου προσφέρει περισσότερη αίσθηση απόλαυσης και με έχει κάνει να είμαι ενσυνείδητη και “παρούσα” και σε άλλες δραστηριότητες στη ζωή μου.

Έχω αποφασίσει να προσφέρω στον εαυτό μου μικρές στιγμές πολυτέλειας, να συμπεριφέρομαι σε κάθε τί σαν να είναι πολύ σημαντικό αλλά και να απολαμβάνω το τώρα.

Ειδικά κατά τη διάρκεια της καραντίνας είναι η κατάλληλη στιγμή για να δημιουργήσεις μια νέα ρουτίνα απόλαυσης και να δίνεις στον εαυτό σου αιτίες να αισθάνεται ευγνώμων. Μερικά από τα απαραίτητα για να περάσει το ντους σου σε άλλη διάσταση είναι το κατάλληλο προϊόν περιποίησης σώματος και φυσικά τα κεριά.

Πρόσφατα, ανακάλυψα τα shower and bath oils της Cinq Mondes. Πρόκειται για υπέροχα έλαια, τα οποία μόλις έρθουν σε επαφή με την επιδερμίδα κατά τη διάρκεια του ντους, αποκτούν γαλακτώδη υφή και αρωματίζουν ελαφριά το δέρμα ενώ παράλληλα το ενυδατώνουν. Το άρωμά τους προσφέρει μια μικρή εμπειρία αρωματοθεραπείας, ενώ παράλληλα μειώνουν το στρες και προσφέρουν άμεσα την αίσθηση της ευεξίας. Θα τα βρεις σε υπέροχα αρώματα εμπνευσμένα από τελετουργικά ομορφιάς από όλο τον κόσμο.

Πολύ σημαντική είναι και η επίδραση των κεριών ώστε να αισθανόμαστε “γειωμένοι”, χαλαροί και να ξαναβρίσκουμε την ισορροπία μας. Τα κεριά Cinq Mondes είναι δημιουργημένα από 100% φυτικό κερί και έχουν διάρκεια καύσης ως 40 ώρες. Αναδίδουν απίθανο άρωμα και δίνουν μια νότα πολυτέλειας όποτε και αν τα ανάψεις. 

Δες παρακάτω μερικά από τα αγαπημένα μου προϊόντα της σειράς. Aυτή την περίοδο μπορείς να κάνεις την παραγγελία σου και τηλεφωνικά. 

Phyto- Aromatic Shower and Bath oil, Bangalore India, Cinq Mondes

Phyto- Aromatic Shower and Bath oil, Morocco, Cinq Mondes

Phyto- Aromatic Shower and Bath oil, Siam, Cinq Mondes

Phyto- Aromatic Candle, Bangalore, Cinq Mondes

Phyto- Aromatic Candle, Japan, Cinq Mondes

Phyto- Aromatic Candle, Indonesia, Cinq Mondes

shares