Πώς να βρεις το σωστό τύπο της επιδερμίδας σου

tipo tis epidermidas sou

Το να γνωρίζεις τον τύπο της επιδερμίδας σου είναι απαραίτητο για ένα επιτυχημένο skincare. Το να ξέρεις ακριβώς τις ανάγκες της επιδερμίδας σου, σημαίνει ότι δαπανάς σωστά το διαθέσιμο budget για την περιποίησή σου.

Αυτό σε βοηθάει να αποφεύγεις τις άσκοπες αγορές προϊὀντων και να εστιάζεις σε εκείνα που χρειάζεται πραγματικά το δέρμα σου. Ήρθε η ώρα να δεις αν γνωρίζεις τον τύπο σου.

Φυσικά δεν γνωρίζει κανείς καλὔτερα από εσένα το ίδιο σου το δέρμα, όμως πολλές φορές μπορεί να μπερδευτούμε με τα διάφορα χαρακτηριστικά που μοιάζουν μεταξύ τους. Για παράδειγμα, αρκετές γυναίκες μπερδεύουν τη μικτή επιδερμίδα με τη λιπαρή ή ακόμη και το ευαίσθητο δέρμα με το ξηρό. Αυτό συμβαίνει καθώς αυτές οι κατηγορίες έχουν αρκετά κοινά χαρακτηριστικά μεταξύ τους. 

Το δραστικό body balm που 1 φορά χρήσης την εβδομάδα αρκεί 

Πριν καταλήξεις στα επόμενα προϊὄντα περιποίησης που θα αποκτήσεις ή ακόμη πριν αποφανθείς ότι η επιδερμίδα σου δεν σου αρέσει, δες πρώτα μήπως χρησιμοποιείς ακατάλληλα προϊὀντα για τις ανάγκες της. Αφού συμβουλευτείς τον παράτω πίνακα και βρεις τον τύπο της επιδερμίδας σου, είσαι έτοιμη να χτίσεις τη νέα ρουτίνα ομορφιάς σου. Έτσι μπορείς να αποκτήσεις το σωστό καθαριστικό, τόνερ, ορό, ενυδατική/αντιγηραντική, κρέμα ματιών και αντηλιακή με βάση την επιδερμίδα σου. Δεν φαντάζεσαι πόσο σημαντικό είναι να χρησιμοποιείς τα προϊόντα που θα δράσουν τόσο στεχευμένα για εσένα. Θα διαπιστώσεις τη διαφορά στην επιδερμίδα σου αμέσως, στην περίπτωση που ως τώρα δεν είχες ανακαλύψει τον τύπο της. 

Δες εδώ μια νεά σειρά περιποίησης που ανακάλυψα πρόσφατα. 

Μοιράσου το πινακάκι με όποια θεωρείς ότι θα τη βοηθούσε να βελτιώσει την όψη της επιδερμίδας της. 

shares