Ο βραβευμένος “υγρός χρυσός” που καταπολεμά σημάδια ακμής και ρυτίδες

ugros xrusos katapolema akmi kai rutides

Η καταπολέμηση της ακμής αλλά και η λείανση των ρυτίδων είναι από τα πιο βασικά ζητήματα που απασχολούν τις γυναίκες εκεί έξω και από ότι φαίνεται, influencers και beauty experts, έχουν ανακαλύψει το μυστικό για ταυτόχρονη λύση του ζητήματος.

Πρόκεται για μια θεραπεία η οποία πραγματοποιείται στο σπίτι και ονομάζεται ALPHA Liquid Gold.

H θεραπεία στοχεύει στην καταπολέμηση των σημαδιών της ακμής, δυσχρωμίες της επιδερμίδας και τη λείανση λεπτών γραμμών και ρυτίδων.

Γιατί θεωρείται τόσο αποτελεσματικό:

 

To γλυκολικό οξύ από ζαχαρότευτλα που περιέχει, είναι γνωστός σύμμαχος κατά των σημαδιών της ακμής, των ερεθισμών της επιδερμίδας και της ερυθρότητας που προκαλείται από αυτό το ζήτημα.

Το χαμηλό ph τονώνει την επιδερμίδα ενώ η ουσία glabridin έχει καταπραϋντικές και ηρεμιστικές ιδιότητες. Το αποτέλεσμα είναι καθαρή, λαμπερή επιδερμίδα, απαλή στην υφή που προοδευτικά γίνεται ομοιόμορφη, με τις δυσχρωμίες να εξαφανίζονται. 

Καθώς πρόκειται για ισχυρή θεραπεία, συνισταται να χρησιμοποιείται 1 φορά την εβδομάδα στην αρχή, ενώ κάθε εβδομάδα αυξάνεις τη συχνότητα χρήσης ανά 1 φορά. Το χρησιμοποιείς πριν τον ύπνο, εμποτίζοντας ένα βαμβάκι και εφαρμόζοντάς στο σε όλο το πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ. Δοκίμασα, εγκρίνω, και σου το προτείνω. Ωστόσο θα πρέπει να σε ενημερώσω ότι το ελαχφρύ τσούξιμο που θα αισθανθείς στην αρχή υποχωρεί πολύ σύντομα. 

 

Θα τη βρεις αποκλειστικά στα καταστήματα Sephora , στο sephora. gr & στο mob. App. 

shares