Αυτή η νέα vegan μάσκαρα είναι η απάντηση στις προσευχές σου

i vegan mascara apantisi proseuxes sou

Μια νέα μάσκαρα έρχεται να δώσει dramatic twist στο βλέμμα σου και να μεταμορφώσει τη διάθεση και το vibe που εκπέμπεις. Το extra attitude βρήκε το χώρο του στο μπουντουάρ και τη ζωή σου χωρίς να χρειάζεται πλέον καμία δικαιολογία αφού ήρθε για να κάνει την κάθε ημέρα σου μεγάλη.

Η Size Up μάσκαρα από τη SEPHORA COLLECTION χαρίζει εντυπωσιακό όγκο στη στιγμή, ενώ ταυτόχρονα δίνει μήκος και καμπύλη στις βλεφαρίδες για θεαματικό αποτέλεσμα με ένα μόνο πέρασμα.

Λατρεύω τον όγκο στις βλεφαρίδες και δεν τον θεωρώ ποτέ υπερβολικό, αφού δίνει βάθος στο βλέμμα και αισθάνομαι ότι ολοκληρώνει το μακιγιάζ μου. Η μάσκαρα Size Up χαρίζει εντυπωσιακό όγκο στις βλεφαρίδες σας σε δευτερόλεπτα: μεγαλύτερος όγκος κατά 180%* μετά από λίγες μόνο εφαρμογές. Αυτό που με εντυπωσίασε είναι ότι με τη συγκεκριμένη σύσταση μπορείς να περάσεις πολλές στρώσεις και ουσιαστικά να “χτίσεις” το αποτέλεσμα όσο έντονο επιθυμείς. 

View this post on Instagram

Size Up! ⚠️Κάντε την κάθε μέρα μεγάλη! Ο όγκος των βλεφαρίδων σας δεν είναι ποτέ υπερβολικός: ενισχύστε τον ακόμα περισσότερο! Η μάσκαρα Size Up χαρίζει εντυπωσιακό όγκο στις βλεφαρίδες σας σε δευτερόλεπτα: μεγαλύτερος όγκος κατά 180%* μετά από λίγες μόνο εφαρμογές. Χάρη στην εξαιρετικά προσαρμόσιμη σύνθεσή της, η μάσκαρα μπορεί να εφαρμοστεί σε στρώσεις και να χαρίσει εντυπωσιακό όγκο. Περάστε από το L στο XXL σε δευτερόλεπτα! #sephoragreece #sephorasizeup #mascara

A post shared by SEPHORA GREECE (@sephora_greece) on

Τι κάνει τη διαφορά:
Η vegan χωρίς συστατικά ζωικής προέλευσης σύστασή της είναι εμπλουτισμένη με μικροσφαιρίδια που χαρίζουν όγκο ενώ το βουρτσάκι σε σχήμα κλεψύδρας κάνει εξαιρετική δουλειά στην εφαρμογή. Οι κοντές τρίχες στο κέντρο καλύπτουν τέλεια τις βλεφαρίδες δίνοντάς τους βαθύ μαύρο χρώμα. Οι μακρύτερες τρίχες στις άκρες εξυπηρετούν την εφαρμογή της σύνθεσης κατά μήκος των βλεφαρίδων ώστε να δείχνουν πιο μακριές, γυριστές και τέλεια διαχωρισμένες.

Θα τη βρεις με 12,95€ στα Sephora.

Size Up Mascara, Sephora Collection

shares